Ovo je tačan uzrok smrti sina Enesa Begovića: Borba je trajala četiri dana, preminuo je ocu na rukama

Ovo je tačan uzrok smrti sina Enesa Begovića: Borba je trajala četiri dana, preminuo je ocu na rukama

Autor: | 14/06/2023

0

Armin Begović, sin pevača Enesa Begovića, preminuo je u Sarajevu. Imao je samo 29 godina.

Prerana smrt potresla je region, a neutešna porodica nema snage da se obrati javnosti.

Zoran Kuzmanović Munja

 
 

− Enes ne može da govori, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svetlost i radost za sve naše porodice. Enes je takve stvari doživeo poslednjih mesec dana da ne znam kako preživljava – rekla je kuma Begovićevih, pevačica Elvira Rahić.

Pročitajte: Pogledajte kako izgleda sin Enesa Begovića koji je iznenada UMRO u 29. godini

Kako je otkrio Enesov najbliži saradnik, Arminu se vratila autoimuna bolest. Sa ocem je bio do poslednjeg trenutka. Izdahnuo mu je na rukama.

Instagram

 

Sin Enesa Begovića je, prema priči izvora, u subotu primljen u bolnicu, gde je posle četiri dana preminuo. Lekari su učinili sve da ga spasu, ali, nažalost, bolest je bila jača.

− Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Verujte mi, uopšte nismo svesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo ćerka... Arminu je supruga trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, nešto autoimuno. Bio je u bolnici, u Sarajevu, Enes je sve vreme bio uz njega, pogotovo poslednjih nekoliko dana, nije se odvajao od Arminovog kreveta otkako mu se stanje pogoršalo. Do poslednjeg trenutka je bio sa njim... Svi smo šokirani, verujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu da vam opišem tu bol. Svi smo umrli sa Arminom – ispričao je Begovićev menadžer za Republiku.

Zoran Kuzmanović Munja

 

Armin je živeo u Sarajevu, a prema poslednjim informacijama radio je u Ministarstvu spoljnih poslova Bosne i Hercegovine. Od sina Enesa Begovića oprostili su se ministar, brojni prijatelji, kao i kolege njegovog oca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zoran Kuzmanović Munja

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti