Dao je život da bi dobio dete: Snaja Enesa Begovića sinu će dati ime po tati kojeg nikad neće videti

Dao je život da bi dobio dete: Snaja Enesa Begovića sinu će dati ime po tati kojeg nikad neće videti

Autor: | 19/06/2023

0

Snaja Enesa Begovića sinu će dati ime po pokojnom suprugu 

Enes Begović, poznati bosanski pevač narodne muzike, nedavno je doživeo ogromnu tragediju – njegov sin preminuo je u 29. godini posle duge borbe sa teškom bolešću.

Armin Begović dao je život da bi dobio dete. Naime, prekinuo je terapiju i prestao da prima injekcije za autoimunu bolest koju je imao od rođenja jer je žarko želeo da se ostvari u ulozi oca. Nažalost, nije uspeo da se izbori sa bakterijom koja je napala njegov organizam. Otišao je prerano, ne dočekavši da bebu drži u naručju.

Instagram

 

Njegova udovica Almina svakog časa treba da se porodi, a kako navode mediji dečak će dobiti ime po ocu – Armin. Ona se oseća dobro, koliko može da bude u ovako teškim trenucima.

Pročitajte: Ovo je sin Enesa Begovića koji je iznenada preminuo u 29. godini FOTO

− Dete će koliko toliko uneti radost u obe porodice, ali neće nadoknaditi tugu i bol zbog preranog gubitka. Veliki su vernici, tako da ih je u celoj ovoj tragediji, u kojoj je prerano prekinut jedan život, Alah ipak nagradio muškim naslednikom, koji će obrisati suze i vratiti im osmeh na lice. Kada smo čuli da je Almina odlučila da detetu da to ime, bili smo u istom trenutku i srećni i tužni, ali nam je drago što će Armin živeti kroz sina. Kako Enes podnosi sve ovo bolje da ne pričam. Nadam se da će ga unuk malo podići i siguran sam da će biti najbolji deda – tvrdi prijatelj porodice Begović, prenosi Kurir.

Instagram

 

Armin je zbog bolesti stalno morao da prima injekcije koje su regulisale stanje u organizmu. Imao je problem s kostima, nije smeo da preskače terapiju. Pošto je sa suprugom dugo pokušavao da dobije dete, nakratko je prestao sa lečenjem.

Priča se da su mu doktori rekli da bi i obična prehlada mogla da napravi problem, ali on je želeo da postane otac više od svega. Kada su saznali da je Almina u drugom stanju, to im je bila najveća radost. Nažalost, posle toga je dobio bakteriju koje nije uspeo da se oslobodi, navodi Republika.

Zoran Kuzmanović Munja

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Zoran Kuzmanović Munja

Pročitajte još

Najnovije vesti