Udaje se Bojana Stamenov! Pevačica se oglasila na Instagramu, objavila fotografiju sa venčanja

Udaje se Bojana Stamenov! Pevačica se oglasila na Instagramu, objavila fotografiju sa venčanja

Autor: | 12/06/2023

0

Bojana Stamenov okrenula je novi list kada je odlučila da se posveti svom zdravlju i izgubi višak kilograma. Za godinu dana izgubila je preko 80 kilograma i iako joj na početku nije nije bilo lako, veoma joj prija novi životni stil.

Guliver Getty Images

 


Bojana je od tada počela češće da se pojavljuje na javnim događajima da pokaže svoju neverovatnu transformaciju na koju je sa pravom ponosna.

Pročitajte: Uskoro je ni porodica neće prepoznati! Bojana Stamenov pokazala nove rezultate dijete, ovo još nikome nije pošlo za rukom (FOTO)

Izgleda fantastično, i zrači samopouzdanjem. Sa ovim svežim početkom svi se pitaju kada će pevačica da uđe u romantičnu vezu i konačno stane na ludi kamen.

Boško Karanović

 
 

Pevačica je delimično dala odgovor na ovo pitanje. Poprilično je iznenadila svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju sa venčanja na kom je bila jedna od gošći.

Pročitajte: Prošle godine je smršala 70 kila, a već sada… Bojana Stamenov se sinoć pojavila na događaju, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)



Čini se da je Bojana želela da uhvati bidermajer na toj ceremoniji, i slikom poručila da je ona sledeća koja će ići u potragu za venčanicom.

Instagram

 

Koliko se zna, Bojana se trenutno ne viđa ni sa kim, ili makar nije javno rekla da ima partnera. Ali sudeći po ovoj objavi, Bojana je i te kako spremna da stane na "ludi kamen" i da se obaveže na bračni život. Uspešna i puna samopouzdanja, sigurni smo da je taj trenutak iza ćoška.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin