Dugo ga je krila, ali sada se sve zna: Edita Aradinović ima novog dečka (foto)

Dugo ga je krila, ali sada se sve zna: Edita Aradinović ima novog dečka (foto)

Autor: | 08/10/2020

0

Edita Aradinović ima novog dečka. Iako je izuzetno lepa i atraktivna, pevačica bira da svoj emotivni život zadrži za sebe, pa je javnost dugo verovala da je sama. Ipak, na svoj nastup nedavno je došla u pratnji muškarca, sa kojim je bila izuzetno bliska.

Iako se trudi da svoj privatni život zadrži za sebe, ovoga puta svog izabranika povela je na nastup. Edita Aradinović ima novog dečka, a to je postalo jasno kada ga je predstavila i svojim saradnicima. Par nije mogao da pobegne kamerama emisije "Paparaco lov", pa je njihova veza izašla na videlo.

Pročitajte: Edita Aradinović slučajno otkrila u koga je zaljubljena

Edita se na nastupu pojavila u atraktivnoj haljini, zanimljivog boja. Za ovu priliku odabrala je crvenu haljinu koja ističe njen seksepil, ali i simboliše ljubav. Tokom večeri nije skidala osmeh sa lica, a iz kluba je izašla u pratnji svog partnera. NJih dvoje su se držali za ruke, bez prestanka, a zatim su zajedno proveli ostatak večeri.

Pročitajte: Zavodljiva Edita napravila pometnju na društvenim mrežama (video)

09, September, 2020, Belgrade - Performance of Edita Aradinovic held on raft Port. Edita Aradinovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
09, septembar, 2020, Beograd - Nastup Edite Aradinovic na splavu Port. . Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Edita Aradinović u poslednje vreme niže uspehe. Svaka pesma joj je apsolutni hit, nedavno se pomirila sa sestrom, sa kojom je godinama bila u sukobu, a i nova ljubav je tu. Zbog svega navedenog, ona u poslednje vreme zrači i nikada nije bila lepša.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATAImages, Youtube/printscreen