Edita donosi novi zvuk velikog Merlinovog hita (video)

Edita donosi novi zvuk velikog Merlinovog hita (video)

Autor: | 12/08/2020

0

Edita Aradinović svojim neverovatnim glasom donela je u novom ruhu veliki hit Dina Merlina

Najveći radijski projekat u regionu „Zvezde pevaju zvezde Xtra“ donosi nam novi zvuk velikog hita, ovoga puta u izvođenju Edite.

Mladoj pevačici je pripala ta čast da obradi Merlinov veliki hit „Kokuzna vremena“, što je rado prihvatila jer je veliki poštovalac Dinove muzike.

Pročitajte: Zavodljiva Edita napravila pometnju na društvenim mrežama (video)


Koncept projekta „Zvezde pevaju Zvezde Xtra“ je sjajan, slušala sam ga dugi niz godina, uvek mi je bila želja da učestvujem, iako nikada i nigde nisam javno to rekla. Kada sam dobila poziv od Radija S da budem deo projekta, ništa nisam pitala, samo sam rekla „Hoću“ – kaže Edita

 

View this post on Instagram

 

A post shared by editta (@editaaradinovic) on Jul 31, 2020 at 5:48am PDT


Odabir pesme je bio na Radiju S, atmosfera je bila sjajna na snimanju – priča Edita, ali i otkriva da je u jednom trenutku htela da odustane:

U jednom trenutku kada sam izašla iz gluve sobe u studiju i pomislila da je nemoguće to uraditi rekla sam „Ja ovo neću, ovo mi ne leži, ja ovo ne znam da pevam“. Ali zahvaljujući Nemanji Antoniću sa kojim inače radim i koji me poznaje i zna kako sa mnom, napravili smo pesmu da zvuči potpuno drugačije i ja sam baš prezadovoljna kako je sve ispalo.

Pročitajte: Edita Aradinović slučajno otkrila u koga je zaljubljena

Pored Edite, na ovom projektu učestvovale su i Nevena Božović, Angellina, Sara Jo i Zoi, a njihove obrade pesama možete preslušati na oficijalnom youtube kanalu Radija S.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo, Instagram