Nikada ne biste pogodili! Evo čime se zapravo bavi brat Zdravka Čolića, živi u centru Beograda i svi ga znaju FOTO

Nikada ne biste pogodili! Evo čime se zapravo bavi brat Zdravka Čolića, živi u centru Beograda i svi ga znaju FOTO

Autor: | 10/06/2023

0

Brat Zdravka Čolića neverovatno liči na pevača

Kada govori o svojoj porodici, balkanska zvezda, Zdravko Čolić neretko spominje suprugu Aleksandru i ćerke Unu i Laru, ali malo ko zna da u Čolinom životu još jedna osoba ima posebno mesto u njegovom srcu i duši.

ATA Images

 

To je njegov mlađi brat Dragan, s kojim je blizak ceo život i koji mu je velika podrška, naročito nakon majčine smrti, kada su postali još bliži i upućeniji jedan na drugog.

Dragan Čolić danas živi u Beogradu i drži ćevabdžinicu na Dorćolu, za koju je navodno otkupio recept za originalne sarajevske ćevape od poznatog majstora Hodžića. Pevač rado svraća kod brata na ćevape, ali njih dvojicu retko možemo videti zajedno u javnosti. Kako je stariji brat rekao, njihovi roditelji su učinili sve kako bi njih dvojicu izveli na pravi put.

Pročitajte: Svi su mislili da je skrivena kamera - Ovako je Zdravko Čolić 1. maja oženio Aleksandru, mlada blistala na livadi FOTO

Facebook

 

- Roditelji su sve učinili kako bi brata Dragana i mene izveli na pravi put i sve najbolje su dali nama dvojici - rekao je ranije Čola za "Story".

Dragan je velika podrška poznatom bratu, pa se tako jednom prilikom ludo provodio na njegovom koncertu sa Nedom Ukraden, a mnogi kažu da Zdravko i Dragan izuzetno liče.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nikola Šegan

Pročitajte još

Najnovije vesti