Mrzim prevaru, nisam mu bila na grbači: Slađa Delibašić u suzama zbog Đoleta, njegove reči su je dotukle

Mrzim prevaru, nisam mu bila na grbači: Slađa Delibašić u suzama zbog Đoleta, njegove reči su je dotukle

Autor: | 07/06/2023

0

Slađa Delibašić progovorila o braku sa Đoletom

Pre nego što je uplovio u romansu sa sadašnjom suprugom Vesnom, Đole Đogani bio je u braku sa koleginicom Slađanom Delibašić. Denser je ovih dana ponovo govorio o razvodu, a njegove reči naterale su suze na oči njegovoj bivšoj supruzi.

Boško Karanović

 
 

Đole je rekao da ga je potpuno slomilo kada su odlučili da se rastanu, jer je verovao da ljubav između njih dvoje neće prestati. Istakao je da se nadao da će ostariti zajedno u kući koju su kupili od hita „Idemo na Mars“, i da će tu dočekati svoje unuke. Slađi nije bilo lako kad je čula ove reči.

- Gledala sam i baš mi je bilo žao. Oči su mu bile pune suza. Šta da se radi? Život ide dalje. Ostale su nam uspomene, nešto što doživi prva prava ljubav, to zaborava nema. Tu su i dvoje divne dece. Osetila sam neku setu dok je pričao. Videla sam... Uh, sad ću da se rasplačem. On je odmah rekao da deca idu kod mene jer je znao da ja potičem iz patrijarhalne porodice, da sam stroga, domaćica, jednostavno žena-zmaj - prisetila se Slađa.

Pročitajte: Ni torta, ni vatromet već nova žena - Đole Đogani slavi 62. rođendan, plava Vesna je prošlost (foto)

Edvard Nalbantjan

 

Dodala je da je Đole uvek bio pun razumevanja i da joj je uz njega bilo lako da bude posvećena majka dok su bili zajedno. Ali Slađa ne želi da otkriva dalje detalje iz braka, jer smatra da je to granica koja ne sme da se prelazi.

 - Mrtva ne bih odala našu prošlost i nešto što mi se desilo. Najviše prezirem prevare partnera, možeš da odeš da pričaš, a ne da cinkariš sebe ili svoju porodicu. Sve što desilo ostaje između četiri zida. I deca da su videla nešto, objasniš im, idemo dalje. To je po meni prava žena koja čuva, a ne, ako nije uspelo, drvlje i kamenje. Moj najveći uspeh je što sam Đoletu dokazala ko sam. Da su mi pomogli samo Bog i majka s neba. Nikada mu nisam stala na grbaču, niti tražila alimentaciju. Rekla sam mu samo da mi pomogne kada budem u problemima. Tako je i bilo. Uvek je bio tu. Moja jedina moć je ta što sam decu izvela na pravi put - zaključila je Slađa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin