Prvo je postao deda, pa tata! Ova lepotica nestvarne plave kose je unuka Đoleta Đoganija FOTO

Prvo je postao deda, pa tata! Ova lepotica nestvarne plave kose je unuka Đoleta Đoganija FOTO

Autor: | 07/04/2023

0

Unuka Đoleta Đoganija izrasla u prelepu devojčicu

Đole Đogani se, kao što je poznato, ženio dva puta. Sa prvom suprugom Slađom Delibašić ima ćerke Silviju i Marinelu, dok je u drugom braku sa Vesnom dobio sina Adriana i ćerku Lauru.

Pročitajte: Trenira fudbal i mami uzdahe tinejdžerki - Pogledajte kako izgleda prezgodni sin Vesne i Đoleta Đoganija FOTO

Luka Šarac

 
 

Silvija se 2013. godine udala za dugogodišnjeg dečka Branislava, ali brak nije potrajao.

− Mi smo bili u vezi pet godina, a u braku samo godinu dana. On je moja ljubav iz srednje škole, ali nisam videla sebe u budućnosti sa njim. Nije između nas nedostajalo ljubavi, nego jednostavno nije išlo ‒ rekla je jednom prilikom Silvija i priznala da je njen bivši suprug bio u zatvoru zbog posedovanja narkotika.

Razveli smo se posle svega toga, jednostavno nisam videla perspektivu.

Pročitajte: Vesna Đogani prvi put javno o razlazu od Đoleta Đoganija - Nikada nisam ni želela da se udam za njega

Bojan Vuković

 

Kada je napustila supruga, njihova ćerka Tia imala je godinu dana.

− On nema nikakvu obavezu prema detetu, ja sam kompletan staratelj. Nije u obavezi ni alimentaciju da daje, sve što joj kupi to je njegova slobodna volja. Viđa je redovno, zapravo kad god to želi i može. Umemo svi zajedno da odemo na ručak. Najbitnije je da ona ne pati i da joj ništa ne fali, a posebno ljubav.

Inače, zanimljiv je podatak da su Đoletova unuka i treća ćerka isto godište.

− Ja sam prvo postao deda, a onda tata. Kod nas, Đoganija, uvek ima neka fora ‒ kaže popularni denser, koji je 2013. godine prvo dobio unuku Tiu, a dva meseca kasnije ćerku Lauru.

Na pitanje da li je tačno da se unuci vole više od dece Đole je u intervjuu za magazin Azra odgovorio:

− Čudan je osećaj kad imaš unuku i ćerku istih godina. To je privilegija malog broja ljudi. Između moje ćerke i unuke razlika je dva meseca. Obe volim na svoj način. Kad u ovim godinama imate malu decu, ista je ljubav, nema tu više-manje, nego nije isto kad postanete roditelj sa 24, 34, 44 ili 54 godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nemanja Novaković