Ksenija Bujišić posle šest godina rekla da je gotovo: Rastali smo se posle toliko vremena

Ksenija Bujišić posle šest godina rekla da je gotovo: Rastali smo se posle toliko vremena

Autor: | 05/06/2023

0

Ksenija Bujišić provela je poslednjih šest godina na televiziji Prva, a kako Telegraf saznaje, sada je toj saradnji došao kraj. Voditeljka koja je od 2017. godine vodila vremensku prognozu, a potom i emisiju “Šok Tok” sada je spremna za nove korake u karijeri.

TV Prva printscreen

 

- Istina je da sam dala otkaz na Prvoj televiziji i da smo se posle mnogo godina predivne saradnje i mnogih zajedničkih rezultata rastali, a što se tiče razloga - vrlo je jednostavan. Neko sam ko voli da menja, volim izazove i volim promene. Samo je to razlog - otkrila je Ksenija Telegrafu.

Pročitajte: Ksenija Bujišić za HELLO! - Sina sam iz porodilišta ispratila na Institut za neonatologiju, tada sam ga prvi put videla (video)

Luka Šarac

 

Ksenija je priznala da voli izazov i da je izlazak iz zone komfora naveo da donese takvu odluku. Dodala je da je za ovako velik iskorak u karijeri doprinela ponuda koja se ne propušta.

- Neki projekat koji prosto ne može da se odbije i nova ekipa ljudi sa kojom sam baš želela da sarađujem - zaključila je Ksenija Bujišić, koja će nastaviti svoju karijeru na TV Informer, gde će voditi jutarnji program.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram