Vuk Kostić pao u zaborav: Ana Mihajlovski se vratila staroj ljubavi?

Vuk Kostić pao u zaborav: Ana Mihajlovski se vratila staroj ljubavi?

Autor: | 12/10/2020

0

Voditeljka Ana Mihajlovski bila je u braku sa mladim biznismenom Mirkom Grubinom, a kada se razvela, srce je nakratko poklonila Vuku Kostiću. Ipak, ubrzo posle raskida sa zgodnim glumcem odlučila je da šansu da staroj ljubavi.

Kako „Alo“ saznaje, Ana Mihajlovski i Mirko Grubin pre pet meseci odlučili su da obnove emotivni odnos. Posle raskida ostali su u svakodnevnom kontaktu zbog dece, a s vremenom se ljubav ponovo probudila.

‒ Mirko i Ana su posle razvoda ostali pravi prijatelji. Nisu se viđali svakodnevno, ali su bili u kontaktu. Varnice koje su sevale među njima nakon razvoda, i koje su njihovi najbliži primećivali, bile su očigledne, međutim, oni to nisu želeli da prihvate. Jednostavno su se pomirili sa činjenicom da je vreme njihove ljubavi prošlo, te da posle sedam godina braka više nemaju šta da traže zajedno kao partneri ‒ rekao je izvor za pomenute novine.

Pročitajte: Ana Mihajlovski - Skupite hrabrost i izađite iz virtuelnog sveta

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Mar 7, 2019 at 1:31am PST

‒ Svakodnevno su bili u kontaktu, najviše zbog dece, a jedno drugom su bili velika podrška u svakom smislu. Mirko nije želeo da njegovoj deci bilo šta nedostaje, a Ana je uvek bila tu za njega i bila mu oslonac.

Izgleda da su baš ta povezanost i uzajamna podrška dovele do pomirenja partnera, koji su 2016. godine na svoj brak stavili tačku.

‒ Pre otprilike pet meseci odlučili su da se pomire i shvatili da su zaista jedno za drugo. Vreme koje je prošlo od razvoda bilo je pravi pokazatelj da Ana i Mirko sjajno funkcionišu, te da možda i nije trebalo da se razvode. S druge strane, sve što im se u međuvremenu dešavalo dodatno ih je zbližilo i sada funkcionišu bolje nego ikada ‒ otkriva izvor blizak nekadašnjem paru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Nov 13, 2019 at 12:34pm PST

Kako se Ana ovim povodom nije oglašavala, ostaje da vidimo da li su navodi o pomirenju istiniti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram