Džejla Ramović donela iznenađujuću odluku, mnogi i dalje ne mogu da poveruju da je to istina

Džejla Ramović donela iznenađujuću odluku, mnogi i dalje ne mogu da poveruju da je to istina

Autor: | 12/10/2020

1

Pevačica Džejla Ramović (18) donela je odluku o svojoj budućnosti, ali u njoj na prvom mestu nisu muzika i pevanje. Iako su joj prognozirali sjajnu karijeru jer svojim pevanjem otvara mnoga vrata, Džejla smatra da muzika nije najvažnija. Ona je gostujući kod Marije Kilibarde u emisiji "150 minuta" priznala da se više neće baviti samo pevanjem, već po završteku srednje škole kreće na fakultet.

- Fakultet će biti prioritet. To je nešto što će da odredi moj život. Pevanje je došlo eto tako svih ovih godina iz moje želje, ali smatram da treba da vidim šta dalje sa obrazovanjem. Po završetku četvrte godine srednje škole biram sada gde ću, gledam neke gradove. I odlučila sam da će to da bude neki smer ekonomije - otkrila je pevačica Džejla Ramović i ovim priznanjem šokirala fanove širom regiona.

Pročitajte: Džejla Ramović otkriva beauty rituale i šta uvek ima u neseseru

- Radujem se svim novim stvarima koje mi dolaze. Jer eto pevanje, koliko god da sam mlada, prošla sam i mnogo nastupa i takmičenja, ali odlučila sam da odem iz svog mesta, rodnog Goražda. Želja mi je da upišem neki od najboljih evropskim univerziteta, ali ne bih sada dalje otkrivala - rekla je Džejla, koja je priznala i da će joj porodica i prijatelji veoma nedostajati.

Pročitajte: Džejla Ramović pobednica 13. sezone Zvezda Granda - Ko je devojka zlatnog glasa (foto/video)

- Veoma sam povezana sa najbližima. Ali smatram da će ovaj korak da mi pomogne u životu i da ne treba da žalim. Oni će uvek da budu za mene gde god da sam. Evo baš sada tokom karantina smo svi nekako bili blizu, a opet tako daleko. I uspeli smo da ostanemo povezani, tako da verujem da se ništa neće promeniti mojim odlaskom - dodala je pretalentovana pevačica Džejla Ramović koja muzikom, ipak,ne želi više da bavi u toj meri.

- Volela bih kada sve to sa obrazovanjem krene svojim tokom, snimim neku pesmu i budem prisutna i na muzičkoj sceni. Ne u toj meri kao što sam bila do sada, ali da me ima - zaključila je Džejla.

Komentari (1)

Loading
Grgo 19:51 08.06.2021
Odgovori

Pozdrav iz Splita.Navijam za Džejlu Ramović,ima najljepši glas,lijepo kombinira stil,i ima lijepu frizuru.Dzejla je moj tip cure.Prekrasna je,čak i lijepša od Albine Grgić.Džejlin sam obožavatelj i šaljem pozdrav lijepoj pjevačici.Nadam se da ako zavrei pandemija,da bi mogao upoznati sa Dzejlom uzivo.Meni je ona prekrasna cura i čestitam Dzejli na završetku škole i polozenoj maturi.Nadam se da ću je jednog dana upoznati i da će doći nastupati u Solitu umjesto severine,Maje Šuput i Jelene rozge i drugih.Volio bih gledati Dzejline nastupe u Splitu.Ako ona kome smeta neka ništa ne komentira ili neka uopće ne piše ništa ruzno našoj Džejli.Jako bih volio da Džejla doće raditi u Dalmaciji.Ovjde je dobro.A ima i drugih stvari za vidjet.Dzejla može snimiti i spot o svemiru i prirodi u Dalmaciji.Mo6e naufiti i Dalmatinske klape i iskonbinirati nešto zasebno za spot tj povezat s drugim pjesmama.Pozivam džejlu da dođe na derneke u Dalmaciji i proslave i poslusa stare pjesme i načine kako se prije plesalo pa neka poveze staro i novo pa neka bude prva cura iz Bosne koja će svijetu predstaviti i staro i novo.Mo6e i Crkvene pjesme povezat koje se pjevaju s orgulja.Nadam se da će Dzejla doć u Dalmaciju i poslušat stare pjesme.Čekam Dzejlin odgovor.Volio bih da dobije tu priliku.Znam da će joj biti teško ali može pokušati otpjevati i nauciti stare pjesme.

hellomagazin.rs ATA Images, youtube printscreen