Neprijatan susret na crvenom tepihu: Karleuša oterala voditeljku Pinka, kamere uhvatile preneražen pogled VIDEO

Neprijatan susret na crvenom tepihu: Karleuša oterala voditeljku Pinka, kamere uhvatile preneražen pogled VIDEO

Autor: | 01/06/2023

0

“Story Celebrities Only Party”, održan povodom punoletstva magazina Story, okupio je brojne zvanice iz javnog života, među kojima je posebnu pažnju svojim stajlingom izazvala Jelena Karleuša. Muzička zvezda je na zabavu došla u dvodelnom mrežastom kompletu, helankama-čarapama i topu, a uz to je ponela paž periku flurescentno zelene boje.

Pročitajte: Story proslavio 18. rođendan - Zvezde okupirale crveni tepih, pogledajte ko je sve došao na Celebrities Only Party FOTO 

Boško Karanović

 

Skoro da je postalo pravilo da svaki izlazak Jelene Karleuše pred medije proprati neki skandal, pa je tako bilo i ovog puta. Nije prošlo neprimećeno da je, u trenutku kada je pevačica stala pred fotografe, Sanja Marinković, koja se nalazila nekoliko metara dalje, bukvalno pobegla od nje. Pre toga joj je uputila preneražen pogled, šokirana Jeleninom pojavom.

Snimak je ubrzo osvanuo na mrežama, uz komentare: “Pobeže Sanja”, “Kad lavica stiže i treba da beži”...

Pročitajte: Dobro veče, BIVŠA DRUGARICE! Evo kako je protekao prvi susret Sanje Marinković i Vesne Dedić posle dve godine FOTO

Instagram

Podsećanja radi, pevačica i voditeljka su se u nekoliko navrata sukobile pred kamerama, prilikom Jeleninog gostovanja u emisiji “Magazin In”. Sanja je svojevremeno javno poručila Jeleni da nije dobar primer devojčicama jer se provokativno oblači, ali i zato što se viđa sa “žestokim momcima”.

Boško Karanović

 

Slična scena ponovila se i pre dve godine, kada se JK obratila Sanji rečima:

- Znaš li ti uopšte ko ti sedi u emisiji? Da ti objasnim, ali da me ne prekidaš, pošto me inače prekidaš, jel ti znaš kako se ja zovem?

U kakvim su odnosima danas, najbolje ilustruje snimak sa Story proslave, koji prati duhovit naslov “Ja kad pogledam život pravo u oči, pa odlučim pobeći”.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti