Bivša žena Zdravka Šotre oduzela je sebi život: O njoj nije govorio, a rodila mu je sina Marka FOTO

Bivša žena Zdravka Šotre oduzela je sebi život: O njoj nije govorio, a rodila mu je sina Marka FOTO

Autor: | 31/05/2023

1

Bivša žena Zdravka Šotre bila je nestvarno lepa

Davne 1966. godine cela Jugoslavija pričala je o Nikici Marinović, ženi koja je ponela titulu jedne od najlepših na izboru za Mis sveta u Londonu, a čuveni reditelj Zdravko Šotra nije odoleo njenoj lepoti i šarmu.

youtube printscreen Tv lica kao sav normalan svet

 

Nikica se nakon trijumfa na izboru za Mis sveta preselila u Beograd, gde je njeno je srce osvojio beogradski književnik i režiser Vuk Vučo s kojim je dobila sina Đorđa. Taj brak je trajao manje od pet godina, a prelepa Dubrovčanka sudbonosno "da" drugi put je rekla čuvenom reditelju kojem je rodila sina Marka Šotru o kome se gotovo ništa ne zna.

Pročitajte: Zdravko Šotra rođendan je obeležio bez posebnih želja, ali uz puno humora!

 

 

Međutim, ni taj brak nije opstao i bio je gotov već 1980. godine. Nakon dva razvoda, Nikica se povukla iz javnog života i posvetila se svom biznisu – imala je mali butik u Knez Mihailovoj koji je bio vrlo popularan, mnogi su dolazili samo da bi nju videli.

Govorilo se kako je ostala bez novca, da se potpuno povukla i bila vrlo usamljena. U novembru 2008. Nikica je popila smrtonosnu dozu tableta za spavanje ne ostavivši za sobom oproštajno pismo. Imala je 61 godinu.

Komentari (1)

Loading
Filip 23:50 01.06.2023
Odgovori

Kada novine napišu ,,nestvarno lepa" ili samo ,,lepa", ja se bojim da kliknem da ne vidim neku kao dudićku itd. Ali ipak je ovo Šotrina bivša žena i Jugoslavija, tada se još znalo šta je lepo...

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti