Ćerka joj je godinu dana bila u zatvoru, ona se za dlaku izvukla: Ova fatalna žena bila je tajna ljubav Laneta Gutovića FOTO

Ćerka joj je godinu dana bila u zatvoru, ona se za dlaku izvukla: Ova fatalna žena bila je tajna ljubav Laneta Gutovića FOTO

Autor: | 31/05/2023

0

Život Milana Gutovića obeležila je jedna fatalna žena

O emotivnom životu Milana Gutovića, legenadarnog glumca koji nas je napustio u avgustu 2021. godine, ne zna se više od činjeničnih podataka da se dva puta ženio i razvodio, kao i da je otac troje dece: Milice, Janka i Spasoja.

Od početka blistave karijere pratio ga je glas lepuškastog momka, koji je brzo stekao simpatije ženskog dela publike. Na molbu da prokomentariše koliko mu je laskala ta vrsta popularnosti, Lane Gutović je u intervjuu za HELLO!, koji je dao povodom pedeset godina bavljenja glumom, rekao:

- Laska mi i danas na isti način. Žene su bile i ostale motiv mojih osnovnih aktivnosti.

Nebojša Babić

 

- Žena je po svojoj prirodi ta koja vlada “sirovom snagom” koju predstavlja muškarac. Dominantna i superiorna građa muškarca samo potvrđuje kolika je snaga žene. Muškarci sa ženama žive u iluzijama, a žene stvarnost vide bolje. Zbog ovog saznanja ne opirem se mnogo – nema razloga, a nema ni šansi - istakao je tom prilikom, pojašnjavajući svoju izjavu.

- Nikad nisam previše izmicao ženama, jer kad se nekoj svidiš, male su šane da joj izmakneš.

Pročitajte: Jelena Arsić fotografijom slomila i najtvrđa srca - Tihomira, Laneta i Marinka zadesila je ista zla sudbina

Nebojša Babić

 

Možda je Milan Gutović tu pouku izvukao u mlađim danima i zahvaljujući Sandrini Vagner, u čijoj biografiji stoji da je diplomirala kliničku psihologiju, ali i da je radila kao stjuardesa, galerista, filmski i televizijski asistent produkcije, pisac i prevodilac.

Široj javnosti Sandrina Vagner poznata je i kao majka nekadašnje manekenke Katarine Rebrače, koju je dobila u braku sa Beograđaninom Nikolom Rebračom, zbog kojeg se sedamdesetih godina prošlog veka preselila u Ameriku. Kada je ljubavi došao kraj, a razvod se pokazao kao jedino rešenje, Sandrina je angažovala njujorškog advokata Larija Kruteka. Kasnije je sa njim otpočela romansu koja je trajala tri godine. Iako je sve vodilo ka braku, usledio je razlaz.

Pročitajte: Odluka suda je konačna! Pravda zadovoljena - Katarina Rebrača proglašena...

Arhiva HELLO!

 

Naime, Sandrina je svojevremeno otkrila da je tokom boravka u Beogradu doživela fatalnu ljubav sa Milanom Gutovićem. Posle jedne lude noći u „Mažestiku“, umesto u avion za Njujork, odlazi sa Lanetom na pecanje u Krčedin. Advokat je pokušavao da je ubedi kako je to ludost i prolazna romansa, ali nije uspeo.

Da li je bilo baš tako kao što je navela gospođa Sandrina Vagner ne znamo. Druga strana nikada nije potvrdila, ni demantovala tu izjavu. Kada smo popularnog glumca jednom prilikom pitali zašto retko daje intervjue, a još ređe priča o privatnom životu, odgovorio je:

- Kad bih govorio o svom privatnom životu, on bi postao moj javni život. Intervju ima smisla ako hoću da se hvalim ili opravdam. Ni za šta od ta dva nemam razloga.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nebojša Babić