Ko je žena Miloša Vučevića? U braku su skoro 20 godina, imaju dva sina, a Maju sigurno niste ovako zamišljali FOTO

Ko je žena Miloša Vučevića? U braku su skoro 20 godina, imaju dva sina, a Maju sigurno niste ovako zamišljali FOTO

Autor: | 30/05/2023

0

Miloš Vučević po obrazovanju je pravnik, po zanimanju političar, koji je tokom karijere bio na važnim pozicijama – od gradonačelnika Novog Sada do ministra odbrane.

Rođen je u decembru 1974. godine i, mada ne priča previše često o porodici, nije tajna da je skoro dve decenije u skladnom braku sa suprugom Majom, koja radi u jednoj predškolskoj ustanovi u Novom Sadu. Gospođa Vučević ne voli da se eksponira i obično je možemo videti u izbornom danu, kada sa suprugom izađe na glasanje, a tada redovno dobije komplimente za modni stil.

ATA Images

 

Maja i Miloš Vučević imaju dva sina, Mihaila i Danila. Mlađi dečak od oca je nasledio ljubav prema prirodi, a njih dvojica često idu zajedno i u ribolov.

“Odličan današnji ulov nagoveštava i uspešnu nedelju pred nama. Šarana od preko 20 kg zajedno smo upecali moj Danilo i ja”, pohvalio se u jednoj Instagram objavi Miloš Vučević.

Pročitajte: Ćerka Darije Kisić je izrasla u pravu lepoticu i više neće da se krije - Zavirite u privatni album zanosne Tine Tepavčević (FOTO)

Instagram

 

Mihailo Vučević, inače student Pravnog fakulteta, prošlog septembra započeo je služenje vojnog roka, a tim povodom je rekao:

- Smatram da je to proces odrastanja kroz koji svaka mlada osoba treba da prođe. Pozivam sve momke i devojke da slede naš primer i odu na dobrovoljno služenje vojnog roka ili u školu rezervnih oficira.

Pored fotografije sina, na ulazu u kasarnu, ponosni otac je napisao: “Čast, tradicija, patriotizam. Srećno sine.”

Pročitajte: Kod kuće je majka i domaćica - Tamara Vučić oduševila prizorom iz kuhinje, a tek kad vidite malog pomoćnika FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images