Udala se unuka Đorđa Marjanovića: Lepa Ana rekla DA grčkom biznismenu, ples uz dedinu pesmu rasplakao goste FOTO

Udala se unuka Đorđa Marjanovića: Lepa Ana rekla DA grčkom biznismenu, ples uz dedinu pesmu rasplakao goste FOTO

Autor: | 30/05/2023

0

Ana Prelević, unuka legendarnog jugoslovenskog pevača Đorđa Marjanovića, udala se juče u Grčkoj pravoslavnoj crkvi za Nikitasa Nomikosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faysbook.gr (@faysbookgr)

Ana je rođena u Beogradu, ali je veći deo života provela u Grčkoj, gde je njen otac, košarkaš Branislav Prelević, gradio sportsku karijeru.

Instagram

 


Anina sestra Tea prenela je na Instagramu deo atmosfere, pa smo tako bili u prilici da vidimo da je lepa mlada nosila dugu venčanicu od čipke, model za koji se devojke sve ređe odlučuju. Posle crkvenog venčanja koje je održano u krugu porodice i najbližih prijatelja, Ana i Nikitas priredili su glamuroznu žurku za veći broj zvanica.

Pročitajte: Tata bi bio najsrećniji - Udala se ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija izgleda kao anđeo FOTO

Instagram

 

Instagram

 

Jedan od najemotivnijih momenata ceremonije svakako je bio onaj kada su Ana i njen otac Branislav zaplesali uz pesmu „K’o nekad u osam“ Đorđa Marjanovića, što je raznežilo sve prisutne. 

Ana i Nikitas u vezi su od 2020, a prošlog juna su se verili. Unuka Đorđa Marjanovića bila je mis Grčke, čime je posebno privukla pažnju naše javnosti. 

Pročitajte: Tajna čuvana 15 godina - Jelena Karleuša otkrila veliku istinu o venčanju sa Duškom, ništa nije kao što izgleda

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin