Tata bi bio najsrećniji: Udala se ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija izgleda kao anđeo FOTO

Tata bi bio najsrećniji: Udala se ćerka Džeja Ramadanovskog, Marija izgleda kao anđeo FOTO

Autor: | 20/05/2023

0

Marija Ramadanovski, mlađa ćerka pevača Džeja, rekla je sudbonosno „da“ svom izabraniku Stefanu Davidoviću. Pevačica u povoju ljubav sa partnerom krunisala je brakom pred prijateljima i porodicom u jednom elitnom restoranu.

ATA Images

 

Ćerka legendarnog Džeja je za najlepšu priliku izabrala dugačku venčanicu od bele čipke, a kosu je ukrasila impozantnim velom. Stefan se odlučio za svetlo plavo odelo. Ipak, najsrećniji događaj u Marijinom životu ipak je nosio sa sobom dozu sete i tuge, jer njen tata nije doživeo da je vidi na njen najlepši dan.

Pročitajte: Džejova ćerka na godišnjicu smrti otvorila dušu - Mog tatu samo ovaj pevač nije zaboravio

ATA Images

 
 

– Spremni smo, uzbuđeni smo oboje. Tata mnogo nedostaje, kako bez njega, zato smo i izabrali njegovu pesmu za prvi ples. Stefan je bio uporan, osvojila me je njegova dobrota i pažnja koju mi je pruža – rekla je Marija domaćim medijima.

Pročitajte: Plakao bi od sreće - Ćerke Džeja Ramadanovskog ispunile njegovu veliku želju, nevenčana supruga Andrijana oduševljena

ATA Images

 

Andrijana Tomanić, koja je bila sa legendarnim pevačem do poslednjeg dana njegovog života, spomenula je da će im na ovaj dan posebno nedostajati.

 

– Definitivno će faliti sutra, mnogo njegovih hitova će se provlačiti kroz svadbu, želeo je da vidi svoju ćerku srećnu, naravno, kao i svaki otac, ali nije stigao da priča sa njom o tome, jer Marija to nije planirala, zabavlja se sa Stefanom godinu i po dana - izjavila je Andrijana ranije za medije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images