Jeste 35 godina mlađa, ali i on se drži! Evo zašto su sinoć svi gledali u Mimu Karadžića i njegovu devojku Natašu FOTO

Jeste 35 godina mlađa, ali i on se drži! Evo zašto su sinoć svi gledali u Mimu Karadžića i njegovu devojku Natašu FOTO

Autor: | 30/05/2023

1

Devojka Mime Karadžića na meti pogleda

Premijera predstave “Između dva meseca”, u kojoj glavne uloge igraju Jovan Jovanović i Aleksandar Radojičić, održana je sinoć u “Teatru na Brdu”, a događaju je prisustvovao veliki broj poznatih ličnosti.

Naravno, među prvima su stigli domaćini Andrija Milošević, Aleksandra Tomić i Viktor Savić. Potom su pozorišnom dvoranom počele da defiluje njihove kolege - Sloboda Mićalović, Dragana Mićalović, Mina Karadžića, Milena Predić, Aleksandar Srećkovića Kubura...

Pročitajte: Oženio se Andrija Milošević! Glumac u tajnosti rekao DA - Venčali smo se da dete ne bude bez oca FOTO

Boško Karanović

 

Na premijeri smo primetili i fudbalera Crvene zvezde Mirka Ivanića, modnu kreatorku Mariju Tarlać, Boška JakovljevićaIvana Ivanovića, nekadašnjeg atletičara Mihaila Dudaša i njegovu buduću suprugu, glumicu Anđelu Jovanović.

Ipak, sve oči bile su uprte u osvedočenog zavodnika Mimu Karadžića koji se u „Teatru na Brdu” pojavio sa devojkom Natašom Stanišić. Atraktivna glumica mlađa je od svog izabranika 35 godina, ali sinoć su svima stavili do znanja da ljubav ne poznaje granice.

Pročitajte: Hit reakcija Cece Ražnatović na 35 godina mlađu devojku Mime Karadžića - Kamere uhvatile trenutak upoznavanja FOTO

Boško Karanović

 

Da je stvar ozbiljna, govori i činjenica da se Mima proteklih meseci nigde ne pojavljuje bez Nataše. Podsetimo, kada je polovinom marta došao na snimanje emisije „Nikad nije kasno“, lepa izabranica bila je sa njim. Zatim su se zajedno pojavili i u aprilu na premijeri predstave „Laž“  u Beogradskom dramskom pozorištu.

Mima je oduševljen Natašom. Njemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali svi su navikli od njega da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je predstavlja kao koleginicu i prijateljicu – rekao je za Kurir izvor blizak glumcu.

Boško Karanović

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Dalibor Danilović

Pročitajte još