Rafael Nadal i Marija Franciska: Ljubav iz detinjstva krunisana brakom! Svadba bez mobilnih telefona, dronova i uz jako obezbeđenje

Rafael Nadal i Marija Franciska: Ljubav iz detinjstva krunisana brakom! Svadba bez mobilnih telefona, dronova i uz jako obezbeđenje

Autor: | 19/10/2019

0

Došao je i taj dan - nakon toliko godina najavljivanja, i teniserovog očajanja što ga mediji stalno "žene", Rafael Nadal stao je na ludi kamen!

Rafa i njegova dugogodišnja devojka Marija Franciska Perelo, poznatija kao Siska, nešto oko 14h venčali su se na Majorci, na jednom od najskupljih imanja!

Kako prenose strani mediji, gosti na venčanju Nadala i Marije neće smeti da nose svoje mobilne telefone.

Svi zaposleni koji će danas raditi na venčanju morali su, kako se navodi, da potpišu ugovore o poverljivosti, jer su teniseru najvažniji privatnost i sigurnost.

Kako dalje pišu strani mediji, očekuje se da će većina gostiju doći autobusom, a mnogi od njih će tokom vikenda zbog svadbe odsesti u lokalnim hotelima.

U autobusima gosti su pronašli kartice sa porukom Rafela i Marije:

- Podsećamo vas da bismo voleli da uživate u našem venčanju u najvećoj privatnosti. Kada stignete, pronaći ćete ormariće u koje možete odložiti svoje mobilne telefone. Hvala vam mnogo. Marija Fransiska i Rafael - piše u poruci, prenose strani mediji.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Fans Pico Monaco (@picomonaco_info) дана 19. Окт 2019. у 5:54 PDT

Prema želji mladenaca, na svadbi neće prisutviovati niko iz sveta politike. Zanimljiva je činjenica da na svadbu nije pozvan Novak Đoković, a da se na istoj neće pojaviti Rodžer Federer koji, kako sam kaže, ima druge obaveze.

Venčanju će, prenose svetski mediji, prisustvovati i španski kralj Huan Karlos Prvi, koji dolazi helikopterom, ali i pevač Enrike Iglesijas, NBA zvezda Pau Gasol, fudbaler Iker Kasiljas... Primetno će izostati brojni teniseri, navode svetski mediji.

Lokacija venčanja je Sa Fortalesa, kompleks u kojem je snimana serija "Noćni menadžer" po istoimenom romanu Džona le Karea.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rafael Nadal (@kingnadalarmy) дана 19. Окт 2019. у 8:22 PDT

Sa Fortalesa je utvrđenje iz 17. veka čija je prvobitna namena bila odbrana zaliva Polensa od gusara, a u 20. veku ju je argentinski slikar Robert Ramož pretvorio u utočište za umetnike. Tokom španskog građanskog rata, preuzela ju je vojska i koristila je kao bazu za ministarstvo vazduhoplovstva. Krajem osamdesetih, veličanstveni kompleks kupila je neimenovana britanska porodica.

Obezbeđenje će sprečiti upotrebu dronova, a privatni avioni takođe neće moći da nadleću mesto venčanja, sve kako bi se sprečili pokušaji paparaca da dođu do ekskluzivnih fotografija.

Mlada je odabrala venčanicu u Barseloni, dok će venčanje obaviti lokalni sveštenik Tomeu Katala, prijatelj i duhovnik porodice Nadal.

Slavna dizajnerka Roza Klara, koja je dizajnirala venčanicu za Mariju, progovorila je o, kako kaže, prelepoj saradnji koju je ostvarila sa ovom lepoticom.

- Osećam se jako srećno jer sam ja bila dizajnerka venčanice za Mariju. Znam da je na meni bila velika odgovornost, ali sam srećna jer su baš mene odabrali. Od trenutka kada smo se upoznale, zaboravila sam da radim tako bitnu stvar za tako bitne ljude. Više nije bilo stresa i hvala im na tome. Konekcija između nas dve je bila neverovatna. Super smo se slagale. Njena majka, kao i majka i sestra Rafaela Nadala su bile divne prema meni. Sve zajedno smo radile na ovome i bilo je pravo zadovoljstvo. Oni su zaista neverovatna i brižna porodica. Jako prizemni ljudi - izjavila je slavna kreatorka i pokazala kako izgleda venčanica sada već gospođe Nadal.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rosa Clará (@rosa_clara) дана 19. Окт 2019. у 6:31 PDT

Podsećamo, Španac će posle samo pet dana od venčanja s Siskom igrati sa Novakom egzibicioni meč u dalekom Nur Sultanu u Kazahstanu.

hellomagazin.rs guliver/getty
Tagovi: Rafael Nadal