Aleksandar Radojičić zbog ćerke prelomio: Dosta je!

Aleksandar Radojičić zbog ćerke prelomio: Dosta je!

Autor: | 13/10/2020

0

Aleksandar Radojičić - Ćerka Aja je najvažnija

Glumac Aleksandar Radojičić jedan je od tata koji kada se sa detetom pojave negde u javnosti, ili objave neku od fotografija na društveni mrežama, nastane pravi bum. Iako je u skladnoj vezi sa manekenkom Dunjom Radičević, koja gradi svetsku karijeru, svaka njegova objava sa ćerkom Ajom uvek je više zapažena. Lep, zgodan, pa još i presladak sa sedmogodišnjom ćerkom, naš popularni glumac pravi je srcelomac kada pokazuje svoju nežniju stranu.

Pročitajte: Aleksandar Radojičić uživa u društvu dve lepotice (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) дана 23. Јул 2020. у 12:17 PDT

Međutim, svestan koliko je danas teško biti roditelj i koliko su naročito poznate ličnosti na meti raznih kritika i komentara javnosti, Aleksandar je doneo jednu odluku. Naime, iako su najviše komentarisane i lajkovane, fotografije sa preslatkom ćerkicom više neće objavljivati na "Instagramu". Razlog je više nego jasan.

- Prestao sam da objavljujem slike sa ćerkom na "Instagramu". Upravo to neko komentarisanje i povezivanje da ja želim time da se pokažem u nekom lepšem svetlu, ovako ili onako. To su stvari koje su sastavni deo mog života. A sa druge strane "Instagram" je neki paralelni život koji mi sve teže pada i velika je obaveza. Uopšte mi nije cilj da nešto postižem objavama sa ćerkom. Najvažnije je kakav sam sa svojim detetom i kakav sam otac. U početku je bilo zanimljivo da ja nešto objavim, ali uopšte mi nije bio cilj da nešto time postižem - iskreno je rekao glumac u emisiji "150 minuta".

Pročitajte: Aleksandar Radojičić -i  Moju Aju ne bih menjao ni za pet sinova

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) дана 31. Јан 2020. у 9:55 PST

Verovatno će ova njegova odluka naići na negodovanje lepšeg pola, ali moraće da se pomire sa tim da je Aleksandru Radojičiću ćerka na prvom mestu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) дана 26. Нов 2019. у 2:30 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti