Aleksandar Radojičić uživa u društvu dve lepotice (foto)

Aleksandar Radojičić uživa u društvu dve lepotice (foto)

Autor: | 01/06/2020

0

Glumac Aleksandar Radojičić je u maju prošle godine odlučio da prekine tri godine dugu vezu sa manekenkom Cecom Živojinović. Prema medijskim navodima, razlog za okončanje odnosa bila je sve češća razdvojenost poznatog glumca i manekenke. Ali i pored toga njih dvoje su uspeli da ostanu u sjajnim prijateljskim odnosima.

Cecina poslovna putovanja i boravak u Americi, kao i sve veći broj Aleksandrovih glumačkih angažmana u našoj zemlji i regionu, uskratili su im mogućnost viđanja i provođenja vremena zajedno. Sve to skupa na na kraju je i bio razlog za stavljanje tačke na dugogodišnju vezu.

Pročitajte: Aleksandar Radojičić - Voleo bih da imam još dece i da sve budu ćerke

 Ipak, Aleksandar se od raskida brzo oporavio i već početkom ove godine na svom „Instagramu“ objavio je sliku sa novom devojkom. I ovog puta njegovo srce osvojila je manekenka, Dunja Radičević, a vezu su čak pola godine uspeli da drže u tajnosti.

Par se upoznao na jednoj žurki, a iz dopisivanja su se rodile simpatije koje su ubrzo prerasle u ljubav. Izvor blizak Dunji otkrio je da su njih dvoje zajedno još od leta 2019. godine, ali da nisu želeli da javno eksponiraju vezu.

– Simpatije dvoje uspešnih ljudi počele su upoznavanjem na jednoj žurki tokom vrelih letnjih dana. Sve se dešavalo u Novom Sadu, s obzirom na to da je Dunja rođena u ovom gradu. Isprva su se samo dopisivali. Ali veoma brzo Aleksandar i Dunja su počeli i da se viđaju. Tako su simpatije u rekordnom roku prerasle u ljubav – naveo je tada izvor blizak Dunji.

Pročitajte: Glumac Aleksandar Radojičić - Titulu dame godine dao bih ćerki jer ona pazi na mene

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dunja Radicevic ? (@dunja_radicevic) дана 25. Апр 2020. у 5:31 PDT

Aleksandar je poznat po veštini čuvanja privatnog života što dalje od očiju javnosti, ali u poslednje vreme sa svojim pratiocima na „Instagramu“ često deli fotografije sa devojkom. U prilog tome da je njihova ljubav sve jača ide i činjenica da je Dunju upoznao sa svojom omiljenom ženskom osobom - mezimicom, šestogodišnjom ćerkom Ajom.

Pročitajte: Glumac Aleksandar Radojičić: Svako se oko tridesete pita da li je zaista za posao kojim se bavi i gde ga to sve vodi

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Radojicic (@radojicic_aleksandar) дана 31. Јан 2020. у 9:55 PST

Trenutke koje provodi sa njih dve objavio je i na društvenim mrežama. Na najnovijem snimku, moglo se primetiti da se glumčeva ćerka i devojka vrlo lepo slažu, što je i najvažnije za dalji razvoj lepog i zdravog odnosa.

‒ Odnos između oca i ćerke je poseban – ona je moja najveća snaga, ali i slabost. Čini mi se da su sinovi vezani za mamu i treba im više pažnje i brige, dok su ćerke privrženije porodici, umeju da uzvrate ljubav ‒ rekao je jednom prilikom glumac za „Hello!“.

Pročitajte: Aleksandar Radojičić - Moju Aju ne bih menjao ni za pet sinova

Kako je preslatka Anja najbitniji faktor u glumčevom životu, možemo zaključiti da mu dobar odnos između manekenke i ćerke mnogo znači. To je dobar znak da će se veza mladog para razvijati u dobrom pravcu. A ko zna, možda možemo da očekujemo i da stanu na „ludi kamen“.

Komentari (0)

Loading
Violeta Vasiljević Luka Šarac, instagram

Najnovije vesti