Bračni zavet posle 14 godina i tri ćerke: Zavirite na svadbeno veselje Katarine i Milana Gromilića FOTO

Bračni zavet posle 14 godina i tri ćerke: Zavirite na svadbeno veselje Katarine i Milana Gromilića FOTO

Autor: | 29/05/2023

0

Katarina i Milan Gromilić posle 14. godina odlučili su da razmene bračne zavete pred Bogom, pa su se za vikend venčali u hramu Svetog Save.

Posle intimne ceremonije u prisustvu bliskih prijatelja i članova porodice, Gromilići su organizovali slavlje u jednom beogradskom restoranu, a najradosnije, bez sumnje, bile su njihove tri ćerke, Hana, Lara i Maša.

Pročitajte: Prošetali crvenim tepihom i ukrali šou - Katarinu i Milana Gromilića dugo nismo videli u javnosti, sada su postali glavna tema (FOTO)

Instagram

 

Iako su građanski brak sklopili davnih dana, Katarina i Milan želeli su da sudbonosno “da” izgovore i pred Bogom, a mlada je za tu priliku odabrala raskošnu belu venčanicu sa dugačkim velom, dok je njen suprug nosio klasično crno, belu košulju i leptir-mašnu.

Pročitajte: Milan Gromilić - Deci ne dozvoljavam da ceo dan sede pred ekranom, energiju treba da troše na lepe stvari

Instagram

 

Instagram

 

- Kada pogledamo iza sebe, shvatamo da je naš brak sudbinski određen. Najlepše što nam se desilo u životu jeste to što smo se sreli i prepoznali, to doživljavamo kao dar od Boga i tako se prema našem odnosu i ophodimo - svojevremeno je za medije rekla supruga Milana Gromilića.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin