Katarina Gromilić: Odmah sam znala da je Milan čovek mog života

Katarina Gromilić: Odmah sam znala da je Milan čovek mog života

Autor: | 19/06/2014

0

Balerina Katarina Gromilić kroz život korača s motom "dan nema reprizu" i da vreme treba maksimalno iskoristiti. Kako kaže, ono što izgovaramo to i prizivamo, te u njenom rečniku nema mesta za reči kao što su "katastrofa" i "grozno", već samo za one koje asociraju na radost i lepotu. Otkriva da je pravi Ovan, tvrdoglava i energična, a idealnog partnera našla je u suprugu Milanu, za koga joj je već pri prvom susretu intucija "došapnula" da je onaj pravi.
- Kad god sam bila neodlučna, poslušala sam intuciju i nikada me nije prevarila. Moram priznati da sam, kad sam upoznala Milana, odmah osetila da će on biti čovek za ceo život i nisam pogrešila - rekla je ona.
Katarina dodaje da se trudi da svaki dan započne pozitivnim mislima.
- Moj izbor je da ignorišem negativne ljude i pojave. Skoro sam pročitala knjigu Siniše Ubovića "Put promene", koja je malo pomerila moj način razmišljanja. Postala sam pozitivnija. Svako jutro kažem sebi "ovaj dan nema reprizu, hajde da ga maksimalno iskoristim". Ne podnosim ljude koji stalno kukaju i hrane se tuđom energijom. Okružila sam se onima čije mi društvo prija, koji dobro utiču na mene. Trudim se da iz rečnika izbacim reči strašno, katastrofa, užas... Kad ih izgovaramo, privlačimo ih u svoj život. Sve više govorim fantastično, božanstveno, divno, lepo, prijatno...

Autor: Magična zona, Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti