ČESTITAMO! Porodila se Anđelka Prpić, devojčica dobila ime koje je glumica nosila u popularnoj seriji FOTO

ČESTITAMO! Porodila se Anđelka Prpić, devojčica dobila ime koje je glumica nosila u popularnoj seriji FOTO

Autor: | 29/05/2023

0

Anđelka Prpić porodila se danas u Beogradu, a kako mediji prenose glumica je na svet donela devojčicu Čarnu. Njenom izabraniku Marku Žugiću ovo je prvo dete, dok ona iz prethodnog braka ima sina Jakšu.

Boško Karanović

 
 

Poslednjih godina sve je više roditelja na balkanskim prostorima koji svojim devojčicama daju ime Čarna. Veruje se da je nastalo od prideva čarna, što znači crna, i mahom su ga dobijale devojčice koje su na rođenju imale gustu crnu kosicu. Po drugom tumačenju, ime Čarna u prenesenom značenju je „ona koja očarava“, „ona koja opčinjava“, „ona koja koje čarobna“.

Zanimljiv je podatak i da je Anđelka u seriji “Žene sa Dedinja” tumačila lik Čarne Malbaš.

Pročitajte: Oaza ljubavi  Zavirite u prelep stan Anđelke Prpić FOTO

Petar Đorđević

 

Neposredno pred porođaj Anđelka je opremila sobu za bebu. S obzirom da je sina Jakšu rodila pre jedanaest godina ništa od stvari iz tog perioda nije mogla da iskoristi, pa je sve što joj je neophodno kupila. Zapravo, ako je suditi po Instagram objavi glumice, u pitanju je kompenzacija sa jednom radnjom specijalizovanom za najmlađe.

Pročitajte: Najslobodnije tudničko izdanje Anđelke Prpić - Glumica pokazala go stomak i snimak bebe FOTO

Instagram

 

Podsetimo, pre nego što se prepustio romansi sa lepom glumicom, Marko Žugić je jedanaest godina bio u emotivnoj vezi. Pominjalo se čak i venčanje...

S obzirom na to da izabranik Anđelke Prpić nije poznat široj javnosti, nešto više o njemu može se saznati zahvaljujući intervjuu koji je dao za „BIZLife“ magazin. Tu je, između ostalog, otkrio da je veliki zaljubljenik u tehnologiju, ali i u fudbal, da viče samo kad Partizan gubi, a izneo je i stav da odelo ne čini čoveka, mada se dobar stil uvek primećuje.

Svoj poslovni dan opisao je kao „entuzijastičan i spreman na izazove“, napominjući da mu je najvrednije vreme koje provodi sa svojom devojkom, porodicom i kucom Jucom.

Na pitanje „da li uvek imate plan B“ odgovorio je:

‒ Nikada. Uvek verujem u plan A.

ATA Images, Linkedin

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti