Hteo je da napusti košarku zbog njenog postupka: Iza skladnog braka Nikole Jokića i Natalije Maćešić krije se...

Hteo je da napusti košarku zbog njenog postupka: Iza skladnog braka Nikole Jokića i Natalije Maćešić krije se...

Autor: | 28/05/2023

0

Brak Nikole Jokića i Natalije Maćešić danas je tema broj jedan

Amerika bruji o nestvarnom rekordu srpskog košarkaša Nikole Jokića, a veliku podršku daje mu supruga Natalija koja mu je podarila ćerku Ognjenu u septembru 2021. godine. Njihov odnos privukao je i pažnju američkih medija. Za Nataliju kažu da je pravi oslonac i devojka koja svuda putuje sa Nikolom, a o njima se često govori kao o divu i palčici.

Pročitajte: Mala modna ikona - Ćerka Nikole Jokića je kao med, pogledajte samo taj stajling FOTO

twitter printscreen

 

Malo ko zna da je njihova ljubavna priča počela je 2013. još u srednjolskim danima.

- Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija.

- Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije. Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala - priseća se Nikola.

Pročitajte: Čarobna je - Nikola Jokić Denver odveo u finale, izlazak ćerkice Ognjene na teren podigao publiku na noge (foto)

Instagram

 

Naime, Natalija Maćešić je pored ljubavi svaki slobodan trenutak posvetila obrazovanju, a u Americi je diplomirala psihologiju na Metropolitan Stejt univerzitet.

U periodu kada su započeli vezu, Nikola je igrao u Srbiji, u klubu Vojvodina Srbijagas, dok je Natalija upisala studije u Americi.

- Išao sam u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na “Seminole State Collegeu”. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala - ispričao je košarkaš svojevremeno.

Instagram

 

Naime, u jednom momentu se priča o tome kako je Nikola izgubio volju za košarkom jer je upravo u tom momentu njegova devojka, Natalija otišla na studije u Ameriku.

Kada se srećni par spojio, sve mu je krenulo od ruke.

Nikola je ubrzo otišao u Ameriku da igra za Denver, gde se ponovo spojio sa Natalijom. Venčali su se 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, kako su pisali mediji, bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obred crkvenog venčanja trajao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti