Bikovićeva bivša se pojavila u javnosti, a onda su svi zanemeli: Devojko, da li si realna? FOTO

Bikovićeva bivša se pojavila u javnosti, a onda su svi zanemeli: Devojko, da li si realna? FOTO

Autor: | 28/05/2023

0

Bivša devojka Miloša Bikovića u Kanu zasenila sve

Glumac Miloš Biković važi za velikog zavodnika na javnoj sceni, ali njegov ljubavni život, čini se, mnogo je bio burniji van granica naše zemlje, dok se nije skrasio kraj sadašnje izabranice Ivane Malić. Tako su ga mediji povezivali sa brojnim svetskim lepoticama, a jedna od njih pojavila se i na prestižnom filmskom festivalu u Francuskoj i svojom pojavom zasenila mnoge.  

Pročitajte: Vreme je za ovakve stvari - U dom Miloša Bikovića stigla je ona, devojka Ivana oduševljena FOTO

Boško Karanović

 

Kan su ove godine posetile brojne filmske i zvezde sa modne piste, koje su svakodnevno defilovale crvenom tepihom, a među njima našla se i manekenka koja je poznata po ljubavnoj vezi sa našim poznatim glumcem, a u pitanju je Saša Lus.

Saša se pojavila u skroz crnoj kombinaciji. Imala je jako elegantnu toaletu sa dubokim V izrezom, koju je upotpunila sa sandalama. Međutim, jedan drugi komad je ukrao pažnju svih - bunda. Malo ko je očekivao da će bilo po ovom toplom kanskom vremenu obući baš bundu, ali je Saša je baš tako odlučila i potpuno zablistala.

Pročitajte: Posle tri glumice, dve manekenke i plesačice - pravnica - Miloš Biković predstavio novu devojku (foto)

Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Podsetimo, njihova veza otkrivena je kada su u javnost došle fotografije Bikovića i Saše sa snimanja reklame za jedan poznati brend. Nakon toga su, kako se može pročitati u raznim medijima, zajedno otišli na Sejšele, posle čega su snimili editorijal za ruski "Vog".

- Da bi se izbegli pogrešni zaključci o Saši, moram da napišem da smo raskinuli pre izvesnog vremena. Njene fotografije u Majamiju su nastale kad više nismo bili zajedno. Razdaljina je učinila svoje. Ne osećamo potrebu da informišemo medije o svakom momentu naše veze, ali sada moram da upoorim na pogrešne zaključke - napisao je Miloš nakon raskida na društvenim mrežama.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još