Optužila ga je da joj je oteo sina: Ovo je bivša žena Nenada Čanka sa kojom je ratovao zbog starateljstva FOTO

Optužila ga je da joj je oteo sina: Ovo je bivša žena Nenada Čanka sa kojom je ratovao zbog starateljstva FOTO

Autor: | 25/05/2023

0

Bivša žena Nenada Čanka je profesor sociologije

Porodične prilike u životu političara Nenada Čanka bile su tema medijskih napisa 2009. godine, u vreme kada je sa bivšom suprugom Marijom Vasić vodio spor za dobijanje starateljstva nad njihovim sinom Milanom.

Instagram

 

Kao što često biva, od velike ljubavi do velike netrpeljivosti stigne se u nekoliko koraka, pa su tako Nenad i Marija, koji su se venčali 1998. godine, već 2001. podneli papire za razvod. Sin Milan, koji je rođen u januaru 1999, prvo je pripao majci, a kada joj je 2009. starateljstvo oduzeto, tabloidi su redom prenosili njene optužbe da joj je bivši suprug oteo dete.

Pročitajte: Ugledna novosadska doktorka - Pogledajte kako izgleda misteriozna supruga Bojana Pajtića sa kojom političar ima dva sina FOTO

Ata Images

 

Pisalo se da je ročište, koje je bilo zakazano za septembar te godine, odloženo pošto se Marija Vasić nije pojavila. Razlog izostanka iz sudnice bio je, navela je, savet lekara da se ne uzrujava pošto je u drugom stanju.

I dok je Marija, koja je po zanimanju profesor sociologije, tvrdila da je bivši muž „potegao“ veze da bi je nadležni organi proglasili nepodobnom da brine o maloletnom detetu zato što je trudna, Nenad Čanak je poručivao da nikada nije zloupotrebio svoj položaj.

Youtube printscreen

 

Bilo kako bilo Milan, koji je ime dobio po dedi, akademiku, profesoru Poljoprivrednog fakulteta i gradonačelniku Novog Sada, odrastao je sa ocem, sa kojim je i danas blizak. Nenad Čanak je tokom njegovog detinjstva, o načinu na koji vaspitava dečaka, što u šali, što u zbilji, isticao:

‒ Ja sam samohrani otac i moja dužnost je da sina naučim da kuva, sprema po kući i, ako treba, ponešto i ušije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Najnovije vesti