Napunim bure vodom i kažem da je to moj bazen: Viki Miljković šokirala detaljima svog skromnog detinjstva

Napunim bure vodom i kažem da je to moj bazen: Viki Miljković šokirala detaljima svog skromnog detinjstva

Autor: | 15/08/2022

0

Viki Miljković imala je skromno detinjstvo 

Iako je izgradila uspešnu karijeru i danas može da priušti sebi sve što poželi, život Viki Miljković nije oduvek izgledao tako. Pevačica je nekada živela skromno, a u intervjuu za “Grand online” prisetila se kako je njeno detinjstvo izgledalo.

Pročitajte: Viki joj je maćeha - Tašketova ćerka iz prvog braka nestvarno je lepa, nedavno se udala i živi daleko od Srbije (foto)

Boško Karanović

 

- Iskreno volela sam da plašim decu, na primer, kad sam bila mala, sećam se negde oko 4 ili 5 godina, tada smo stanovali u Nišu, kao podstanari i u dvorištu je bila jedna kantica u kojoj je tata držao ribe kada dođe iz ribolova. Međutim, deca su se plašila kada uzmeš ribu u ruku ona mlatara repom, a u društvu je bila jedna devojčica koja mi nije bila toliko simpatična i ja sam je pozvala da dođe kod mene u goste. Inače moram da kažem da mi nije bila simpatična jer mi nije davala igračke i tako je bila sva bitna. Pre nego što su došli ja napunim bure vodom i kažem im da je to moj bazen, a u jednu kadicu potrpam te ribe i ubacim joj ribu u majcu, otkrila je Viki.

Pročitajte: Samo mama zna kako joj je! Sin Viki Miljković nije kao ostala deca bogataša - Neke stvari nisu mogle biti sprečene

Instagram

 

Njen nemirni duh mogao je da smiri jedino njen otac koji je bio prosvetni radnik.

- Pre polaska u školu sam išla kod oca na časove, ma meni je bio dovoljan jedan njegov pogled da se ukopam u mestu, završila je Viki.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin