Crno-bela slika i oproštajna poruka: Neda Ukraden slomljena, preminula je... FOTO

Crno-bela slika i oproštajna poruka: Neda Ukraden slomljena, preminula je... FOTO

Autor: | 25/05/2023

0

Neda Ukraden veliki je uzor mnogim ženama. Dosledna, svoja, energična, samo su neki od epiteta koji je opisuju. A ko je bio njen izvor inspiracije? Slavna pevačica mnoge je rasplakala objavom na Instagramu.

„Otišla je moja inspiracija, moj idol, najveća diva, snaga, glas! Rest in peace, dear Tina. You are simply the best!“, napisala je Neda na popularnoj društvenoj mreži nakon što je svet obišla vest o smrti Tine Tarner. 

 

Pročitajte: Preminula Tina Tarner - Kraljica roka izgubila bitku sa dugom i teškom bolešću

Podsetimo, kraljica roka umrla je u svom domu u blizini Ciriha, posle duge borbe sa teškom bolešću. Sa njom je svet izgubio muzičku legendu i uzor, stoji u zvaničnom saopštenju na društvenim mrežama slavne pevačice. Tina Tarner bila je više od toga. Jedan je od najvećih i najpopularnijih muzičkih umetnika svih vremena, sa više od dvesta miliona prodatih albuma u karijeri koja je trajala šest decenija.

Pročitajte: VELIKA TUGA - Tina Tarner izgubila još jednog sina, Roni pronađen mrtav

Andreja Damnjanović

 

Tina je bezbroj puta obilazila planetu, održavala je nezaboravne koncerte, punila najveće dvorane i stadione, osvojila najprestižnije nagrade, između ostalog, i osam „Gremija“. Nekoliko puta gostovala je i u našoj zemlji. Poslednji nastup u Beogradu imala je na stadionu u Zemunu, avgusta 1990. godine.

Frank Tewkesbury Evening Standard Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još