Isplivala fotografija Dragane Kosjerine iz mlađih dana: Jedna razlika je više nego očigledna FOTO

Isplivala fotografija Dragane Kosjerine iz mlađih dana: Jedna razlika je više nego očigledna FOTO

Autor: | 25/05/2023

0

Dragana Kosjerina oduzima dah gde god da se pojavi, kako na mnogobrojnim događajima koje posećuje, tako i u raznim TV programima koje vodi. Važi za jednu od najvoljenijih voditeljki koja pleni prirodnom lepotom i harizmom, i uvek je isticala je da su za njen izgled zaslužni isključivo majka priroda i uredan životni stil, a ne estetski hirurg. Njena fotografija iz mlađih dana otkrila je da li je to zapravo tačno.

Instagram

 

Dragana je podelila sliku iz svojih, čini se, tinejdžerskih godina, na kojoj vidimo mladu Kosjerinu kako pozira u haljini i zanimljivom ogrtaču, bez trunke šminke. Možda je u tom periodu želela da se bavi modelingom, pa je uvežbavala svoj najbolji izraz lica i pozu za modnu pistu. Nesumnjivo bi uspela u manekenskoj karijeri da se za nju opredelila, jer je Dragana i u tim godinama bila vanserijska lepotica.

Pročitajte: Stajling za desetku - Dragana Kosjerina zaustavila saobraćaj, njen outfit iskopiraćete već danas (foto)

Instagram

 

A da li se zaista podvrgla estetskim korekcijama? Po svemu sudeći, Dragana izgleda identično. Naravno, očigledna je promena u frizuri, jer je Kosjerina u svom odraslom dobu odustala od šiški i fenira ravno svoju dugu, negovanu kosu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Vlada Maraj

Pročitajte još