Razlika od 22 godine, a oni jači nego ikad: Harison Ford sa suprugom na crvenom tepihu, zaljubljeni kao prvog dana FOTO

Razlika od 22 godine, a oni jači nego ikad: Harison Ford sa suprugom na crvenom tepihu, zaljubljeni kao prvog dana FOTO

Autor: | 19/05/2023

0

Harison Ford sa suprugom u Kanu

Kad je Harison Ford (80) uplovio u romansu sa preko dve decenije mlađom koleginicom Kalistom Flokhart (58), mnogi su osuđivali ovaj spoj, baš zbog velike razlike u godinama. Par je, nakon što se venčao 2010, odlučio da pojavljivanje u javnosti svede na minimum. Posle duže vremena, obradovali su znatiželjne kada su prošetali crvenim tepihom u Kanu, pred premijeru novog dela franšize o Indijani Džouns, i po svemu sudeći, vole se kao prvog dana.

Andreas Rentz/ Getty Images

 

Ford je izgledao otmeno u smokingu, a njegova supruga odlučila se za glamuroznu crnu haljinu od tila, dok je puna podrške išla ruku podruku sa čovekom svog života. Kalista je prosto blistala pored svog muža, koji je te večeri primio i počasnu Zlatnu palmu.

Pročitajte: Srce Nataše Kojić reklo svoje, Olja i Keba očajni - Ćerko, pa zar baš toliko stariji... FOTO

Vittorio Zunino Celotto/ Getty Images

 

Harison i Kalista važe za jedan od najskladnijih parova u Holivudu. Upoznali su se 2002. godine na dodeli Zlatnog globusa, dok je Ford još bio u braku s Melisom Metison. U početku su krili romansu, tako da je malo poznato kad su zaista otpočeli vezi, a kada su konačno objavili da su zajedno, svi su komentarisali veliku razliku u godinama, koja njima, po svemu sudeći, ne predstavlja nikakav problem.

Harison je zaprosio Kalistu na Dan zaljubljenih 2009, a venčali su se sledeće godine. Njihova porodica broji petoro dece – Kalistinog usvojenog sina Lijama, kao i Bendžamina, Vilarda, Malkoma i Džordžiju iz Harisonova prva dva braka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Andreas Rentz/ Getty Images

Pročitajte još