Preslatko: Momčilo Otašević objavio prvu fotografiju sa ćerkom Mašom

Preslatko: Momčilo Otašević objavio prvu fotografiju sa ćerkom Mašom

Autor: | 16/10/2020

0

Momčilo Otašević - ćerka Maša prava je tatina mezimica

Glumac Momčilo Otašević oduvek je govorio da želi da bude bar upola dobar otac kao što je to bio njegov tata, kako bi se zaista reklo da je sjajan u toj ulozi.

– Nije lako biti dobar tata, ali je lepo. Srećan sam i zadovoljan. Čim se Maša rodila, rekao sam da se čoveku u tom trenutku promene prioriteti, a sada dodajem da se promeni i način života i razmišljanja. Oduvek sam hteo da postanem otac. Evo, dok nas dvoje pričamo, gledam Mašu kako “jede” svoje prstiće. Nekad je posmatram kad se udubi u misli, koje mi ne možemo da dokučimo. A nekad se pitam kako je već sad tako stabilna i spretna. Iako je mala, po kući vozi trotinet bez ikakvih problema - iskreno je ispričao Momčilo početkom leta.

Pročitajte: Momčilo Otašević - Zbog ljubavi bih sve uradio

Supruga našeg uspešnog glumca, Jelena Perčin već ima jedanaestogodišnju ćerku Lotu, a početkom decembra u njihov dom stiže i sin.

- Nismo rekli “ajde da sada imamo dete”, već smo sledili logiku: “Da li je nama lepo – jeste. Da li bismo voleli da imamo još jedno – voleli bismo”. Nismo se pazili, i to je to - ispričao je Momčilo na magazin "Hello!" i naveo da će dečak stići na svet u decembru.

Pročitajte: Momčilo Otašević - Otkad sam oženjen Jelenom i otkad imamo Mašu, lepše se budim

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristina (@style_by_cattleya) дана 21. Мај 2018. у 9:12 PDT

I dok se termin porođaja polako približava, glumac se trudi da svaki slobodan trenutak provodi sa svojom porodicom. Pravo uživanje je igranje sa malenom Mašom, koja tati uvek izmami osmeh na lice. Glumac je odlučio da na svoj "Instagram" objavi i prvu fotografiju uz veoma duhovit komentar.

- Kad ti se deca popnu na glavu - napisao je Momčilo pored preslatke fotografije sa ćerkom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Momcilo Otasevic (@olicmom) дана 15. Окт 2020. у 9:31 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, instagram

Najnovije vesti