Njihova sreća im je na prvom mestu: Upoznajte Klaru i Ernesta, decu Milice i Marka Kona FOTO

Njihova sreća im je na prvom mestu: Upoznajte Klaru i Ernesta, decu Milice i Marka Kona FOTO

Autor: | 17/05/2023

2

Deca Milice i Marka Kona su neodoljiva

Milica Kon, voditeljka emisije „Brak na neviđeno“ i supruga muzičara Marka Kona, danima je u centru pažnje javnosti nakon što je otvoreno progovorila o vršnjačkom nasilju koje u školi trpi njihova ćerka.

Pročitajte: Ćerka Milice i Marka Kona žrtva stravičnog nasilja u školi - Ima sedam godina, jedan je drži, drugi je udara pesnicama

Youtube printscreen

 

Milica i Marko u braku su duže od decenije, a kruna njihove ljubavi bez sumnje su ćerka Klara, koja ove godine puni osam godina, i tri godine mlađi sin Ernest.

I dok se vode polemike o tome na koga više liče deca poznatog para, u jednom se svi slažu – da su neodoljivi. Ponosni roditelji više puta su istakli da su sin i ćerka njihovi pokretači i najveći motiv za sve što u životu rade.

‒ Trudim se da budem dosledna majka. To je ključ. I to me je 2020. godina naučila. Deca vole doslednost. Da znaju šta ih čeka. Jak zid. Okvir u kojem mogu da se kreću. Tako da nisam ni jedno ni drugo. Ono što je važno, toga se držim, a što nije ispunjavam im želje – izjavila je jednom prilikom Milica Kon.

Pročitajte: Milica Kon otvorila dušu - Pre deset dana saznala sam da imam rak, idite kod lekara, molim vas

Studio 8

 

– Baš su svoji. Imaju nijanse koje se naziru, ali su apsolutno jedinstveni. Oni su nekako navikli da smo Marko i ja stalno na televiziji. Prođu pored ekrana i uzviknu: „Evo je mama, evo ga tata”. I uvek kažu: „Mama, baš si lepa” – dodala je Milica.

Studio 8

 

 

Komentari (2)

Loading
Stanka 17:41 18.05.2023
Odgovori

Toliko divna porodica,neka vas bog cuva u dobrom zd4avlju slozi i sreci.Milice divna ste osoba,zracite i na TV tako vas i znam veran vas fan srecno🌹🌹🌹❣️❣️❣️🍀🍀🍀

Kukavci 10:22 19.05.2023
Odgovori

Roditelja koji svoju popularnost podgreva objavljivanjem dečijih slika (bez filttera) u medijma nikako ne možemo nazvati odgovornim roditeljem, već ODGOVORNIM za dovođenje dece u potencijalnu opasnost!

hellomagazin.rs Jakov Simović