Hrvatski teniser RASKINUO sa 13 godina starijom pevačicom iz Srbije: Ova veza nema budućnost

Hrvatski teniser RASKINUO sa 13 godina starijom pevačicom iz Srbije: Ova veza nema budućnost

Autor: | 16/05/2023

0

Hrvatski teniser Borna Ćorić nekoliko meseci tajno se viđao sa pevačicom Katarinom Ostojić, ali njihova veza, prenose mediji u regionu, nije opstala. Navodno je Kaja bila ta koja je raskinula sa 13 godina mlađim sportistom.

Matthew Stockman/Getty Images

 

Pevačica se na ovaj korak odlučila kada je shvatila da veza sa Ćorićem nema budućnost. Činjenica da žive u dva različita grada, kao i brojne obaveze, nije išla u prilog njihovoj romansi, pa su na Kajinu inicijativu odlučili da se rastanu.

‒ Ne komentarišem privatni život, tako da ću i sada ostati dosledna toj odluci. Svakako sam u ovom periodu posvećena karijeri, tako da mi privatni život nije u fokusu – rekla je pevačica za Kurir, a izvori navode da je par posle raskida ostao u korektnim odnosima.

Pročitajte: Kaja Ostojić u strahu zbog ćerke - U Americi je, baš brinem...

ATA Images

 

Kaja je pre veze sa Bornom nekoliko godina bila u vezi sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem, a iza sebe ima tri braka – sa Nikolom Dragojlovićem, sa kojim ima ćerku Nikolinu, potom sa košarkašem Urošem Duvnjakom, dok je treće „da“ rekla svetski poznatom didžeju Džunioru Džeku.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Paul Kane/ Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti