Kralj leda konačno živi svoju bajku: Jevgenij Plušenko postao otac po treći put (foto)

Kralj leda konačno živi svoju bajku: Jevgenij Plušenko postao otac po treći put (foto)

Autor: | 18/10/2020

0

Jevgenij Plušenko (37), "kralj leda" kako ga popularno zovu skoro svi svetski mediji, pre samo nekoliko dana postao je otac po treći put. Lepim vestima pohvalio se na svom "Instagram" profilu. Dolazak još jednog dečaka na svet oduševio je fanove, a većina nije ni znala da je njegova voljena supruga ponovo u blagoslovenom stanju.

- Arsenije Plušenko dobro nam došao na svet. 25.09.2020. godine - napisao je olimpijski prvak i objavio fotografiju svoje preslatke porodice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Евгений Плющенко (@plushenkoofficial) дана 1. Окт 2020. у 9:02 PDT

Druga supruga slavnog ruskog klizača, poznati producent, Jana Rudkovski (45), iako je punih osam godina starija od svog supruga, uspela je da zarobi njegovo srce kao nijedna druga do sada. Iako i sama iza sebe ima brak pun skandala, kao i dvoje dece, ljubav koja je planula između njih iz godine u godinu sve je jača.

Pročitajte: Ljubavna priča Kristine Bekvalac dokaz je da bajke, ipak, postoje

Venčali su se 2009. na intimnoj ceremoniji, a ruski mediji pisali su da je mlada tada obukla venčanicu Roberta Kavalija vrednu 50.000 evra. Pre sedam godina, Jevgenij i Jana, dobili su prvog zajedničkog sina Aleksandra, koji je krenuo očevim stopama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Alex Plushenko (@gnomgnomych) дана 1. Мар 2018. у 10:11 PST

Presladak dečak Saša, koji i fizurom i pokretima podseća na svog oca, veliki je talenat i nada ruskog klizanja. Kada mu je bilo samo pet godina, pojavio se sa Jevgenijem na jednom od nastupa. O njihovom preformansu na ledu dugo se pričalo, a i dalje je jedan od veoma gledanih video zapisa na "Jutjubu".

Jevgenij Plušenko - Najstariji sin napunio je 14 godina

U periodu kada je klizačka karijera Jevgenija krenula neverovatnom uzlaznom putanjom, pored njega je bila njegova prva supruga. Marija Ermak i Jevgenij u braku su bili od 2005. do 2008. godine. U braku su dobili sina, Egora (14). Ruska štampa pisala je da Marija nikada nije mogla da shvati i prihvati Jevgenijev poziv i želju za klizanjem, pa su svađe i napadi ljubomore bili česti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Egor Ermak (@egor_ermak15) дана 23. Апр 2019. у 3:10 PDT

Njihov razvod bio je veoma buran. Marija je u jednom momentu odlučila i da sinu promeni prezime i da mu svoje devojačko. Sa drug strane, Egor je oduvek bio blizak sa ocem. Zaljubljen u fudbal, karate i motore veoma je ponosan na Jevgenija i uživa da vreme provodi sa svojom braćom.

Pročitajte: Život posle nje - Džon Travolta samo jednom fotografijom rasplakao svet (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Евгений Плющенко (@plushenkoofficial) дана 4. Окт 2020. у 3:32 PDT

Plušenko, koji je samo maštao o romantičnoj ljubavi, nije se pronašao pored zgodne Ruskinje i shvatio je da mora da traga dalje. Sve dok nije sreo Janu, koja je njegove snove pretvorila u javu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Евгений Плющенко (@plushenkoofficial) дана 31. Мај 2020. у 8:38 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram