Život posle nje: Džon Travolta samo jednom fotografijom rasplakao svet (foto)

Život posle nje: Džon Travolta samo jednom fotografijom rasplakao svet (foto)

Autor: | 14/10/2020

0

Džon Travolta i Keli Preston bili su par za primer. Njihova ljubavna priča oduševljavala je mnoge, ali je opaka bolest odlučila da sve prekine. Prelepa Keli je12. jula u 57. godini izgubila je bitku sa karcinomom dojke, a Travolta je slomljenog srca ostao sam.

- U jutro 12. jula 2020. godine Keli Preston, voljena supruga i majka, preminula je posle dve godine borbe sa karcinomom dojke. Keli je neko vreme bila na lečenju, uz podršku najbliže porodice i prijatelja. Bila je vedra, predivna duša puna ljubavi koja je brinula o drugima i oživljavala sve što bi dotakla. Njena porodica moli javnost za razumevanje privatnosti u ovim trenucima ‒ saopštila je porodica slavnog glumca.

Pročitajte: Tragedije su Travoltu pratile celog života - Karcinom dojke uzeo mu je najvažnije osobe, prvu ljubav sa samo 22. godine

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Travolta (@johntravolta) дана 5. Сеп 2018. у 9:31 PDT

Džon Travolta i Keli bili su venčani 29 godina, a u braku su dobili troje dece. Nažalost, njihov šesnaestogodišnji sin Džet tragično je preminuo 2009. godine, tokom porodičnog odmora na Bahamima. Supruga Džona Travolte ostavila je iza sebe sina Bendžamina (9) i ćerku Elu (20).

Svestan da život nikada više neće biti isti, Džon Travolta odlučio je da živi svoju ljubav i dalje. Iako je Keli preminula, njegova osećanja i dalje su tu. On je na "Instagramu" objavio fotografiju sa njihovog venčanja, pored koje je stavio fotografiju svojih roditelja. Objava je u samo nekoliko sekundi izazvala neverovatnu reakciju fanova.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Travolta (@johntravolta) дана 13. Окт 2020. у 4:21 PDT

- Srećan rođendan, draga. Našao sam ovu fotografiju sa maminog i tatinog venčanja. Lepo je videti našu pored njihove. Volim te, Džon - napisao je Travolta i rasplakao svet.

Pročitajte: Preko noći, javnost u šoku - Posle suprugine smrti Džon Travolta doneo odluku života

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели John Travolta (@johntravolta) дана 12. Јул 2020. у 10:20 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti