Ovako danas izgleda Čkaljina unuka: Jovanin život obeležila je veza sa glumcem koji se lečio od heroina  FOTO

Ovako danas izgleda Čkaljina unuka: Jovanin život obeležila je veza sa glumcem koji se lečio od heroina FOTO

Autor: | 15/05/2023

0

Čkaljina unuka živi mirno i povučeno

Omiljeni glumac bivše Jugoslavije, nenadmašni komičar Miodrag Petrović Čkalja iza sebe je ostavio bogat opus, a njegove replike znaju i generacije koje se nisu ni rodile u vreme kada ih je izgovorio.

Čkaljin sin jedinac Čedomir Petrović do devedesetih se uspešno bavio glumom i režijom, a onda je „nestao“ sa javne scene.

Youtube printscreen

 

Sličnu sudbinu doživela je i njegova ćerka, Čkaljina unuka Jovana, koja je 1997. godine diplomirala glumu u klasi profesora Milenka Maričića i Gordane Marić.

„Vikipedija“ beleži da je poslednju ulogu odigrala 2009. u seriji „Seljaci“.

Pročitajte: Unuka Ljubiše Samardžiča izrasla u prelepu devojku, ali njen osmeh krije neopisivu tugu...

Instagram

 

U medijima se Jovanino ime češće pominjalo zbog privatnog, nego zbog profesionalnog života. Naime, niz godina bila je u vezi sa kolegom Igorom Pervićem, koji je preminuo 2019. Zbog njega se, u jednom periodu života, iz centra Beograda preselila na selo, deleći Igorov stav da je daleko od gradske vreve život mirniji i lepši.

Uprkos velikoj ljubavi veza nije opstala, ali nije krila koliko ju je pogodio njegov prerani odlazak. Na dan sahrane Igora Pervića na društvenim mrežama objavila je zajedničku fotografiju iz srećnih dana, uz koju je napisala: „Ljubav moja“.

Pročitajte: Mračna strana zlatnog dečaka srpskog filma - Ludački smo se zaljubili, na rukama me nosila kod lekara

Instagram

 

Iako joj se bliži pedeseti rođendan, Jovana izgleda mladoliko, o čemu svedoči i najnovija fotografija na Instagram-profilu.

Instagram

 

Tvrdnje pojedinih medija da je njen deda umro tužan i u bedi Jovana Petrović je jednom prilikom prokomentarisala na sledeći način:

- Tačno je da ga niko nije ispratio kad je otišao u penziju. Samo čuvar koji je rekao: “Želim vam sve najbolje”. Zakleo se da neće nikad kročiti u Beogradsko dramsko pozorište, gde je proveo radni vek. Toliko je to njemu teško palo da nije mogao ni da gleda moju premijeru u istom pozorištu. Tužan? Zamisli pored mene da bude tužan! Lupetaju gluposti.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti