Unuka Ljubiše Samardžiča izrasla je u prelepu devojku, ali njen osmeh krije neopisivu tugu: Tamo negde gde ste opet zajedno...

Unuka Ljubiše Samardžiča izrasla je u prelepu devojku, ali njen osmeh krije neopisivu tugu: Tamo negde gde ste opet zajedno...

Autor: | 30/04/2022

0

Unuka Ljubiše Samardžića pleni izgledom, ali njen osmeh krije veliku tugu

Tokom duge i bogate karijere Ljubiša Samardžić ostvario je na desetine uloga koje su ga svrstale među glumačke bardove, ali je na uspehe koje je postigao senku bacila smrt sina Dragana, koji je preminuo od leukemije 2001. godine.

Ljubiša se od te tragedije nikada nije oporavio, a tokom šesnaest godina, koliko je nadživeo sina, utehu je pronalazio u porodici. Punih pet decenija najveći oslonac mu je bila supruga Mirjana, koju je upoznao na Bledu, tokom služenja vojnog roka.

Pročitajte: Mirjana Samardžić - I dalje mislim da sam ga ispratila na neki put, i da će se vratiti...

Grgo Jelavić / PIXSELL

 

Sin Dragan, koga su svi zvali Gaga, i ćerka Jovana, podarili su im po dvoje unučadi. Kako pišu pojedini mediji, Draganov naslednik Stefan diplomirao je ekonomiju, dok je Sara završila Fakultet za bezbednost. Sudeći po njenim fotografijama na društvenim mrežama, reklo bi se da je rođena za scenu, jer pleni lepim i atraktivnim izgledom.

Pročitajte: Kakva lepotica! Ovako izgleda unuka čuvenog Ljubiše Samardžića (foto)

Instagram

 

Legendarni Smoki, koga je publika obožavala, za života je izrazio želju da bude sahranjen u porodičnoj grobnici, kraj voljenog Gage, a ne u Aleji zaslužnih građana. U poslednjem obraćanju, unuka Sara mu je poručila:

- Imala sam sreće što sam te poznavala dvadeset tri godine, što sam se durila kada nam prilaze nepoznati ljudi dok šetamo, što sam plakala zbog nekih scena “Policajca sa Petlovog brda”, jer kako moj deda može da sedi sa četiri žene, a da nijedna od njih nije moja baba, što sam obožavala da me vodiš na snimanja, da dolaziš po mene u vrtić, da me uzmeš u naručje i da plešemo... Danas mogu da kažem da si mi uvek bio uzor, oslonac i podrška. Suvišno je pominjati tvoju karijeru i kolika je čast biti unuka takve legende.

Pročitajte: Da se nikad ne zaborave - Dirljivi omaž Glogovcu, Bati, Smokiju, Mandi... (foto)

ATA Images

 

Pre dve godine Sara Samardžić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju svojih roditelja sa venčanja, uz poruku: “Tamo negde ste opet zajedno”, a zatim se od majke oprostila rečima:

Pročitajte: Unuka Ljiljane Blagojević je kao med, prve fotografije Kalinine starije ćerke oduševile javnost (foto)

Instagram

 

“Moje srce je puklo onog trenutka kada je tvoje prestalo da kuca. Bila si najjača osoba koju poznajem, sa toliko hrabrosti si se nosila sa svime u životu, borila se do samog kraja, i bila optimista u svakom trenutku. Naučila si nas svemu što je potrebno za ovaj surovi život, samo ne tome kako da živimo bez tebe. Ceo svoj život posvetila si nama i uspela sama da nas izvedeš na pravi put. Jedina uteha zauvek biće mi to da uspevši u tome si sad otišla kod svog Gage, da nas zajedno čuvate.”

Pročitajte: Deda joj je čuveni Smoki, a od njene lepote zastaje dah - Ovo je Sara, unuka Ljubiše Samardžića (foto)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti