Ne znam kako bih preživela da mi nema dece... Nada Obrić otkrila kolika su joj mesečna primanja

Ne znam kako bih preživela da mi nema dece... Nada Obrić otkrila kolika su joj mesečna primanja

Autor: | 13/12/2022

1

U godini u kojoj je obeležila pedeset godina muzičke karijere pevačica Nada Obrić priznaje da, uprkos brojnim nagradama i priznanjima, ne može da se pohvali zavidnom materijalnom situacijom. Kako je istakla, na simboličnu penziju ne može da se osloni, pa je primorana da je pomažu deca.

Pročitajte: Nada Obrić četvrti put nokautirala rak - Možda je trebalo davno da otputujem, ali ne dam se

Luka Šarac

 

‒ Nemam nacionalnu penziju, imam priznanje, ali ne i penziju. Jedno vreme su skroz isključili mogućnost za dobijanje te penzije, sada je to ponovo uvedeno i širok je spektar ljudi koji bi trebalo da dobiju nacionalnu penziju. Negde ja krivim nas zato što nemamo nacionalnu penziju. Radila sam 14 godina u Opštini u Bosni i Hercegovini, vodila sam salon. Ne znam koliko je ukusno da pričam kolika mi je penzija, imam nešto više od 16.000. Kad sam napunila 65 godina, u Bosni sam dobila 40 evra penzije, sada je to 51 evro, a ovde u Srbiji dobila sam 12.000 dinara u startu i sad je to 16.000. Da moram da živim samo od te penzije, ne znam kako bih, ali, srećom, imam decu koja mi pomažu – ispričala je pevačica za Kurir.

Komentari (1)

Loading
Cicojka 13:31 14.12.2022
Odgovori

Ja i suprug zivimo of 22000 penzije,ali nismo javne licnosti da neko o nama pise,a gospodja Nada je u jednom danu imala honorare ,kolicinu novcankoju ja sigurno nisam videla,a sta bi sada htela.

hellomagazin.rs hellomagazin