Pink nameštaj i Slobine slike: Zavirite u tajnu kuću Marije Milošević u koju se uselila po odlasku iz Srbije FOTO

Pink nameštaj i Slobine slike: Zavirite u tajnu kuću Marije Milošević u koju se uselila po odlasku iz Srbije FOTO

Autor: | 08/05/2023

0

Kuća Marije Milošević na Cetinju 

Bivši predsednik Srbije Slobodan Milošević preminuo je pre 17 godina, njegova supruga Mira 2019, a njihova deca Marija i Marko napustili su zemlju još dok su im roditelji bili živi. Marko je sa majkom otišao u Rusiju, dok se Marija preselila u Crnu Goru i o njima se vrlo malo zna.

Profimedia

 

Ćerka Slobodana Miloševića je u Crnoj Gori još od 2001. godine, a kako su ranije za pojedine medije govorile njene komšije, gotovo da ne izlazi iz kuće na kojoj su konstantno spuštene roletne.

− Ne druži se ni sa kim, a i sve rođake je vratila sa kapije. Jednostavno, ne želi ni sa kim da priča. Ima dvojicu momaka koji joj pomažu i tog jednog za koga se priča da joj je partner, i to je sve. Vrlo je oprezna i neprimetna jer ne želi da je iko uslika, a kamoli nešto više. Zato nikad ne podiže roletne, niti izlazi u dvorište ‒ ostalo je zabeleženo.

Novinarka Azra Redžić jedna je od retkih kojima je Marija Milošević svojevremeno otvorila vrata kuće na Cetinju, koju je kupila 2001. godine. Ugostila ju je u dnevnom boravku za koji je izabrala nameštaj veselih boja. Osim umetničkih fotografija koje krase zidove, primetne su bile i uramljene fotografije njenog oca, raspoređene svuda po sobi.

Pročitajte: Mirjana Karanović i Boris Isaković, zvezde serije Porodica - U ovoj priči nema pobednika, izgubili smo svi

youtube printscreen

 

− Odrasla sam u jednoj dobroj, srećnoj porodici. Da sam mogla da biram, izabrala bih iste roditelje. Bolje ne bih mogla da nađem. Ponosna sam na njih ‒ rekla je Marija tom prilikom i prisetila se prvih dana života u crnogorskoj prestonici.

− Onog trenutka kada sam čula da su tatu izručili u Hag, sela sam u kola i napustila Beograd. Neko vreme sam lutala po Crnoj Gori, a onda sam došla na Cetinje, koje je po mom mišljenju najlepši grad. Mnogi se ne bi složili, ali mislim da ima i najlepšu klimu, ne smetaju mi ni oštre zime. Prve godine mi je bilo hladno, pao je sneg kakav ni najstariji meštani nisu upamtili. Sad sam se aklimatizovala.

Pročitajte: Titov unuk proslavio 50. rođendan! Uspešan, pametan, duhovit i skroman, Andrej je dokaz da su geni zaista čudo FOTO

Youtube printscreen

 

Marija je dodala da su joj komšije, kada se uselila, dolazile na čestitanje sa flašom rakije i da joj požele dobrodošlicu, ali i da njeni poznanici iz Beograda nisu verovali da će u gradu koji ima nekoliko hiljada stanovnika izdržati duže od tri meseca.

− Prvih pet godina na Cetinju provela sam prateći prenos suđenja iz Haga. Takođe, pročitala sam sve knjige koje su me zanimale, a ranije nisam stizala zbog obaveza. Imam ogromnu biblioteku, tati sam redovno slala knjige. Odgledala sam brojne filmove, i stare i nove. Domaće filmove nikad nisam volela, teški su mi − otkrila je Marija Milošević kako provodi vreme.

Youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin