Izbegavali su me u školi i maltretirali, srce mi se cepalo: Devojčica sa slike je danas uspešna pevačica koju svi obožavamo FOTO

Izbegavali su me u školi i maltretirali, srce mi se cepalo: Devojčica sa slike je danas uspešna pevačica koju svi obožavamo FOTO

Autor: | 07/05/2023

0

Nekad i sad fotografije poznate pevačice bude uspomene na teško detinjstvo

Izgradila je uspešnu karijeru, važi za jednu od najlepših pevačica na našoj javnoj sceni, ostvarila se u ulozi majke i svoj privatan život brižno čuva od očiju javnosti, ali put do uspeha bio je trnovit i dug.

Pročitajte: Ostala mi samo tužna uspomena... Devojčica sa slike danas je velika muzička zvezda ovih prostora, da li je prepoznajete?

instgaram

 

Naša najpoznatija pevačica sa majkom je živela u Belom Manastiru, a kako je za medije nedavno govorila prošla je kroz jedan vid vršnjačkog nasilja, gde su je deca u školi šikanirali i izbegavali samo zato što je volela da peva, kao i da se teško borila sa ismevanjem.

- Nije mi bilo lako. Ovo nikome do sada nisam rekla, ali ja sam bila žrtva dece u školi. Nisu me tukli, ali jesu psihički maltretirali - počela je Aleksandra Prijović potresnu priču.

- Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: "Nije ništa bolja od majke pevaljke". Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo - rekla je ona i naglasila da sada ista ta deca žele da joj budu prijatelji.

- Javljaju se, pišu mi na Fejsbuku i podržavaju me. Sada sam im slatka, lepa, mila i draga. Svima odgovorim na poruku, ali nisam zaboravila kako su me maltretirali - istakla je svojevremeno Aleksandra.

Pročitajte: Danas živi u vili od pola miliona, ali ne zaboravlja prošlost - U ovoj skromnoj kući je odrasla Aleksandra Prijović FOTO

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti