Ništa nije slutilo na nesreću: Dom Snežane Đurišić pogodile strašne tragedije FOTO

Ništa nije slutilo na nesreću: Dom Snežane Đurišić pogodile strašne tragedije FOTO

Autor: | 04/05/2023

0

Dom Snežane Đurišić nekada je bio harmoničan

Do 2013. godine Snežana Đurišić uživala je u tri i po decenije dugom i skladnom braku sa harmonikašem Slobodanom Gvozdenovićem, koji je preminuo od srčanog udara. Porodičini raj izgradili su u naselju Jajinci, nadomak Beograda, gde ništa nije moglo da naruši njihovu harmoniju.

Dejan Milićević

 

Estradni arhiv sačuvao je fotografije iz 1991. godine koje su nastale u njihovom domu i prikazuju idiličan ambijent i Snežanu kao domaćicu, suprugu i majku Maje i Marka. Jedna od naših najboljih pevačica pokazala je da je privatno tek obična žena koja brine o porodici, ide u kupovinu, gaji cveće...

Pročitajte: Unuci Snežane Đurišić žive na drugom kraju sveta - Luka je veliki momak, a Tea bakina kopija FOTO

Slobodana Gvozdenovića upoznala je slučajno, kao učenica četvrtog razreda srednje škole. U to vreme već je snimala ploče i imala karijeru.

− Bio je naslonjen na svoj plavi „citroen“ i zviždao mi. Pomislila sam kakva prostačina, a kad je opet zviznuo, okrenula sam se i grubo ga pitala šta hoće. Nikada nisam bila nadmena, ali bezobrazna jesam – prisetila se Snežana jednom prilikom prvog susreta sa čovekom za kojeg se 1977. udala.

Kasnije su se upoznali, zajedno počeli da rade, a ona je ubrzo uvidela sve njegove kvalitete, prihvatila udvaranje i odlučila da ponese prezime Gvozdenović.

Posle Slobodanove smrti Snežana se suočila sa nizom problema koje joj je konstantno priređivao naslednik. Naime, nije tajna da se Marko odao alkoholu, a njegovo ime u više navrata našlo se u rubruci „Crna hronika“. Neko vreme pokušavala je da mu pomogne, a onda je glasno i jasno rekla da ne želi da čuje za njega.

U međuvremenu su se pomirili, što je Snežana objasnila time da ne opravdava Markove postupke, ali da je on njeno dete i da će biti uz njega do kraja života.

Pročitajte: Da li znate da je Snežana Đurišić u ovom borilačkom sportu bila prvak Jugoslavije?

S druge strane, ćerka Maja uvek joj je davala povoda da bude ponosna.

− Maja divno peva. Majka je dvoje dece. Ima divnog supruga i decu i žive u Njujorku – otkrila je u jednom intervjuu Snežana Đurišić, uz koju je poslednjih godina doktor Vanja Milošević.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti