Vreme je da se sve sazna: Snežana Đurišić posle 45 godina otkrila VELIKU ISTINU o svom braku

Vreme je da se sve sazna: Snežana Đurišić posle 45 godina otkrila VELIKU ISTINU o svom braku

Autor: | 07/12/2022

0

Snežana Đurišić otkrila dugo čuvanu tajnu

Mnoge javne ličnosti, ne samo u svetu, nego i kod nas, često na početku karijere uzimaju pseudonime ili se predstavljaju nadimkom smatrajući da će tako pre naći put do publike.

Pojedine dame, koje smo upoznali pod devojačkim prezimenom, i posle udaje odluče da zadrže prepoznatljiv identitet, a ima i onih koje promene prezime, ali ljudi nastave da ih oslovljavaju po starom.

Pročitajte: Nije išla u školu, bila je domaćica i gajila decu - Ovo je majka Snežane Đurišić, ima 80 godina i peva božanstveno

Dejan Milićević

 
 
 

‒ Iako sam u to vreme već bila popularna pevačica, nisam želela da se razlikujem od ostatka porodice i bez mnogo razmišljanja uzela sam muževljevo prezime. Međutim, publika me je već znala kao Snežanu Đurišić i na estradi se tako prezivam ‒ otkrila je Snežana Đurišić koja se 1977. godine udala za Slobodana Gvozdenovića.

Pročitajte: U 63 godini usku belu haljinu samouvereno nosi - Dijeta je Snežanu Đurišić prepolovila FOTO

Story arhiva

 

Iako duže od četiri decenije u njenoj ličnoj karti piše Snežana Gvozdenović, sumnjamo da se poznatoj pevačici iko ikada obratio na taj način.

Snežana i njen suprug dobili su ćerku Maju i sina Marka, a u skladnom braku živeli su sve do Slobodanove smrti 2013. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti