Nema čega da se stidi: Helen Miren u osmoj deceniji pokazala kako joj stoji kupaći FOTO

Nema čega da se stidi: Helen Miren u osmoj deceniji pokazala kako joj stoji kupaći FOTO

Autor: | 27/04/2023

0

Helen Miren konačno je otišla na zasluženi odmor. Posle snimanja serije „1923“, u kojoj glumi sa Harisonom Fordom, kao i poslednje klape nastavka filma „Šazam“, višestruka dobitnica Oskara spakovala je kofere i zaputila se u Meksiko na solo putovanje da bi napunila baterije za naredne projekte.

Pročitajte: Ovako izgledaju stvarne žene - Salma Hajek (56) se skinula u bikini, holivudski standardi lepote je ne zanimaju FOTO

Profimedia

 
 
 

Helen je snimljena na plaži u jednodelnom kupaćem kostimu, u kome je pokazala da uživanje na plaži nije rezervisano samo za savršena tela. Glumica se relaksirala na suncu povremeno proveravajući poruke na telefonu i ćaskajući sa prolaznicima. Kosu je vezala u pletenice, a sudeći po boci hladne vode koja je bila pored ležaljke trudila se da bude dobro hidrirana.

Pročitajte: Lice je zategla botoksom, ali kad joj vidite telo... Nikol Kidman uslikana u kupaćem, šta sad kažete FOTO

Profimedia

 

Helen će sigurno do maksimuma iskoristiti slobodno vreme koje ima, jer po povratku iz Meksika čeka je gust raspored. Najavljeno je njeno učešće u filmu „Barbi“ sa Margo Robi i Rajanom Goslingom, kao i dodatna četiri projekta, među kojima je i poslednji film u franšizi „Paklene ulice“.

Profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Kate Green/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti