Prva fotografija sina Milice Mandić: Detalj na Matejinoj ruci privukao posebnu pažnju, mama je o svemu mislila FOTO

Prva fotografija sina Milice Mandić: Detalj na Matejinoj ruci privukao posebnu pažnju, mama je o svemu mislila FOTO

Autor: | 26/04/2023

1

Prva fotografija sina Milice Mandić oduševila sve

U porodicu srpske reprezentativke u tekvondu Milice Mandić i njenog supruga Marka Đuričića rode su stigle pre četiri dana, kada je lepa sportistkinja na svet donela dečaka kome su dali ime Mateja.

Ponosni otac s nestrpljenjem je čekao da mama i beba izađu iz porodilišta, a sada su sa javnošću podelili prve fotografije novorođenčeta.

Pročitajte: Stigle rode! Porodila se Milica Mandić, preslatkom dečaku su dali moćno ime FOTO

Instagram

 

Milica je u objavi na Instagramu kratko napisala datum rođenja i ime sina, a na fotografijama možemo videti Mateju u tatinom naručju. Dečak oko ruke nosi crvenu brojanicu za koju se veruje da štiti od uroka i donosi sreću.

Pročitajte: Porodila se Bogdana Ražnatović - Drugi sin svet ugledao na Arkanov rođendan, a evo kakvo značenje ima neobično ime koje je dobio FOTO

Instagram

 

Podsetimo, Milica i Marko zavetovali su se na večnu ljubav u septembru 2021. godine, a upoznali gotovo deceniju ranije.

‒ Imala sam sreću da ga upoznam 2012. godine kad se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je Marko sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me ‒ ispričala je Milica svojevremeno za „K1“.

Komentari (1)

Loading
Danica 10:35 27.04.2023
Odgovori

Milica ,srce , predivna mlada žena, divan Marko, da ste srecni i zdravi svi troje sto godina ! PRESLATKI ste , čestitke za momcinu Mateju budućeg sportistu ♥️♥️♥️♥️

hellomagazin.rs hellomagazin