Oči mamine: Milica Mandić prvi put pokazala sina, na koga vam mali Mateja više liči?

Oči mamine: Milica Mandić prvi put pokazala sina, na koga vam mali Mateja više liči?

Autor: | 23/07/2023

0

Sin Milice Mandić je šećer

Milica Mandić porodila se krajem aprila i na svet donela Mateju, koji je uneo radost u dom nje i njenog supruga Marka Đuričića. Sin naše olimpijske šampionke danas je napunio tri meseca, koje je dočekao na letovanju sa roditeljima u Grčkoj, a Milica je odlučila da prvi put pokaže bebicu javnosti.

Boško Karanović

 

Milica se nakon niza fenomenalnih sportskih uspeha posvetila svom privatnom životu i sada uživa u majčinstvu. Kada je Srbiji donela zlato u tekvonda nakon Olimpijskih igara u Tokiju 2021. godine, udala se za svog dugogodišnjeg partnera Marka.

Pročitajte: Milica Mandić se zaljubila u nju na prvi pogled - Venčanice Valentine Dukić osvajaju svet, i vas će očarati


Dve godine kasnije, Milica je na svet donela malog Mateju, a Marko je sa nestrpljenjem čekao da mama i beba izađu iz porodilišta, ne krijući radost što je postao otac.

Instagram

 

Milica je rado delila trenutke sa bebom iz svog doma, ali izbegavala je da pokaže Matejino lice. Sada je odlučila da predstavi naslednika, sa nizom fotografija sa njihovog odmora u omiljenoj lokaciji - Grčkoj.

Instagram

 

Iako je teško reći na koga bepče više liči, mi bismo ipak rekli da je tatina slika i prilika, a da je oči ipak povukao na majku.

Instagram

 

Marko je istinski Miličina najveća podrška, a naša tekvondistkinja ispričala je jednom prilikom da je njihov susret bio sudbonosan.

Pročitajte: Najsrećnije dane smenila tuga - Trudna Milica Mandić i njen suprug doživeli veliki gubitak

- Imala sam sreću da ga upoznam 2012. godine kada se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene i navija svim srcem – ispričala je svojevremeno Milica Mandić.

Foto Tajna

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin