Kejt Bekinsejl ostavila 24 godine mlađeg dečka, razlog će vas šokirati

Kejt Bekinsejl ostavila 24 godine mlađeg dečka, razlog će vas šokirati

Autor: | 23/10/2020

0

Kejt Bekinsejl (47) ponovo je solo. Britanski mediji pišu da je lepa glumica, poznata po ulogoma u filmovima "Underworld, "Van Helsing" i "Pearl Harbor”, ostavila svog 24 godine mlađeg partnera. Kejt je odlučila da stavi tačku na devetomesečnu vezu sa kanadskim pevačem Gudijem Grejsom (23). Ona je izbrisala sve zajedničke slike sa "Instagram" profila i prestala da prati svog sada već bivšeg dečka.

Pročitajte: Uz ovaj jelovnik i trening i vi ćete imati telo kao Kejt Bekinsejl (foto)

Britanski mediji pisali su da se Gudi početkom godine, kada je proglašeno vanredno stanje, uselio kod Kejt, a njihova veza sjajno je funkcionisala. Pevač je bio opčinjen holivudskom glumicom, pa je prevara odmah isključena kao opcija raskida. Čini se da je lepa Kejt odlučila da jednostavno ne može da živi monoton i dosadan život, pa je prvo rešila da promeni partnera. Gudi se odmah iselio iz njenog stana i vratio u rodnu Kanadu. Ona je izbrisala sve tragove ljubavi na društvenim mrežama i krenula dalje uzdignute glave.

Pročitajte: Kejt Bekinsejl hitno hospitalizovana - Zaista je bolno!

Čini se da Kejt sebe definitivno pronalazi pored mlađih muškaraca. Otkako se 2015. godine razvela od reditelja Lena Vajzmena, s kojim je u braku provela 12 godina, uživala je u društvu stand up komičara Meta Rifa koji je od nje bio mlađi 12 godina.Ubrzo zatim uplovila je u emotivnu vezu sa 15 godina mlađim Džekom Vajtholom, koji je po zanimanju takođe komičar. Međutim, iako su viđeni na ulicama kako se drže za ruke, uživaju i deluju da među ima strasti i hemije, veza nije potrajala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, instagram