Zbog njega je sa 20 godina otišla od kuće: Ova poznata glumica bila je velika ljubav Borisa Milivojevića FOTO

Zbog njega je sa 20 godina otišla od kuće: Ova poznata glumica bila je velika ljubav Borisa Milivojevića FOTO

Autor: | 19/04/2023

0

Ljubav Borisa Milivojevića bila je poznata glumica

Aktuelni bioskopski hit “Munje: Opet!” u centar medijske pažnje vratio je glumca Borisa Milivojevića koji, iako beskrajno talentovan, nije previše angažovan. Istini za volju, i on se povukao iz gradske vreve, pa sa dugogodišnjom devojkom, multimedijalnom umetnicom Janom Stojaković, veći deo vremena provodi u selu nadomak Beograda. 

Pedesetjednogodišnji umetnik, po svemu sudeći, nije pristalica braka, nikada se nije ženio, ali neke tuge ne krije. “Lično, sebi najviše zameram što nemam veću porodicu, puno dece”, izjavio je nedavno. 

Mirko Tabašević

 

Manje je poznat podatak da se Milivojević u mladosti zabavljao sa koleginicom Paulinom Manov

Gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom“, glumica je Vesni Dedić „otvorila dušu“ i pred kamerama otkrila neke do sada nepoznate detalje iz privatnog života.

Tako je, između ostalog, ispričala da je svojevremeno, kao student druge godine Akademije, započela zajednički život sa kolegom Borisom Milivojevićem, koji je kasnije i sam stasao u vrsnog glumca.

Pročitajte: Sad je jasno zašto ga krije! Paulina Manov sa zgodnim mužem prošetala crvenim tepihom FOTO

Youtube printscreen

 

‒ Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: „Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao.“ On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine ‒ prisetila se simpatična glumica koja je zbog uloge u filmu „Toma“ dobila nadimak „žena zbog koje plače Srbija“. Zajedničke dane sa Borisom opisala je rečima: „Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. (smeh) Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze.“

 

 

Ljubav Borisa Milivojevića i Pauline Manov s vremenom se ugasila

Posle nekog vremena, kaže, imala je osećaj da je proživela ceo život u malom ‒ od devojčice koja se rano udala, pa živela, preživela i došla do nekih sedamdeset godina, a onda je rekla: „E, to je bio moj život“.

‒ To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi ‒ zaključila je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još