Ludo zaljubljeni: Sa 20 godina Paulina Manov je napustila roditelje i otišla da živi sa ovim našim poznatim glumcem (foto)

Ludo zaljubljeni: Sa 20 godina Paulina Manov je napustila roditelje i otišla da živi sa ovim našim poznatim glumcem (foto)

Autor: | 21/10/2021

0

Gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom“, Paulina Manov je Vesni Dedić „otvorila dušu“ i pred kamerama otkrila neke do sada nepoznate detalje iz privatnog života.

Tako je, između ostalog, ispričala da je svojevremeno, kao student druge godine Akademije, započela zajednički život sa kolegom Borisom Milivojevićem, koji je kasnije i sam stasao u vrsnog glumca.

Pročitajte: Ovo je prava istina o najpotresnijoj sceni iz “Tome”, pesma “Za Ljiljanu” posvećena je njoj (foto/video)

‒ Kada sam napustila roditeljski dom, imala sam dvadeset godina, baš sam bila mlada. Rekla sam im: „Ja sad idem da živim sa Borisom, ćao.“ On je dobio stan od roditelja gde smo zajedno stanovali. To je trajalo dve godine ‒ prisetila se simpatična glumica koja je zbog uloge u filmu „Toma“ dobila nadimak „žena zbog koje plače Srbija“.

Mirko Tabašević

 

Paulina Manov i Boris Milivojević živeli su punim plućima 

Zajedničke dane sa Borisom opisala je rečima: „Živeli smo u komuni. Boris, ja i drugari. (smeh) Ja sam išla u školu i da radim, svaki dan sam igrala predstave u drugom gradu. Za to vreme drugari su se družili. Imao je i on svoje uloge i obaveze.“

Posle nekog vremena, kaže, imala je osećaj da je proživela ceo život u malom ‒ od devojčice koja se rano udala, pa živela, preživela i došla do nekih sedamdeset godina, a onda je rekla: „E, to je bio moj život“.

‒ To je bio jedan specifičan period u mom životu. Verovatno sam želela da živim u slobodi sa čovekom koga sam ja izabrala, ali oboje smo bili vrlo mladi ‒ zaključila je.

Mirko Tabašević

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti