Nejmar po drugi put postaje tata! Ova lepotica će slavnom fudbaleru roditi dete FOTO

Nejmar po drugi put postaje tata! Ova lepotica će slavnom fudbaleru roditi dete FOTO

Autor: | 19/04/2023

0

Brazilski reprezentativac i jedan od najboljih fudbalera današnjice Nejmar Santos sa svojom devojkom Brunom Bjankardi čeka prvo dete.

Instagram

 
 

Par je lepe vesti podelio na Instagramu uz nekoliko fotografija na kojima Bruna pokazuje trudnički stomačić, a zanimljivo je da su retki uopšte i znali za ovu vezu.

„Sanjamo te, planiramo tvoj dolazak i znamo da si tu da upotpuniš našu ljubav i usrećiš nas. Pridružićeš se predivnoj porodici koja te već jako voli! Dođi, čekamo te”, napisali su budući roditelji u zajedničkoj objavi.

Pročitajte: Ovo je najlepša slika koju ćete danas videti - Sergej Milinković Savić u prvoj šetnji sa ćerkom Irinom FOTO

Instagram

 

Onima koji su se malo bolje zagledali u prelepe fotografije zaljubljenog para nije promakao veliki prsten na Bruninoj ruci, pa se uveliko nagađa o potencijalnoj veridbi.

Inače, par je u vezi još od 2021, ali su je čuvali u tajnosti do januara naredne godine, kada su na društvenim mrežama obelodanili da su zajedno. Međutim, kako nikad ne objavljuju zajedničke fotografije, mnogi su pomislili da veza nije opstala, pogotovo posle raskida u avgustu prošle godine.

Pročitajte: Ko je bogatiji? Ronaldo mesečno uplaćuje Heorhini 100.000 evra, ali nije do kolena Mesijevoj Antoneli

Instgaram

 

Fudbaler francuskog PSG-a već ima sina Davida Luku da Silvu. Plavokosog dečaka, koji će u avgustu proslaviti 12. rođendan, na svet je donela Nejmarova tadašnja devojka Karolina.

Instgaram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia